Gonzi
Fanka BB :)
Tak jestem właśnie poU mnie bylo 35 i lekarz mówił, ze super. Dzis masz??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jestem właśnie poU mnie bylo 35 i lekarz mówił, ze super. Dzis masz??
Dziękuję za odpowiedz
Ja jestem 2 dpt miałam 11 i też mam zwiększona. Czym jesteś suplementowana? I. W jakiej dawceTak jestem właśnie pomoje 3 podejscie do in vitro. Mialam 12 prog i zwiekszyli mi dawke. Ale zawsze u mnie z tym problem
Mam luteinę 3x1 dopochwowo 200 mg i od dzisiaj dołożyli progesteron besins 2x1 tabletka.Ja jestem 2 dpt miałam 11 i też mam zwiększona. Czym jesteś suplementowana? I. W jakiej dawce
Dawaj znać jak u CiebieJa jestem 2 dpt miałam 11 i też mam zwiększona. Czym jesteś suplementowana? I. W jakiej dawce
Planuje 29Dawaj znać jak u Ciebiekiedy pierwsze badania robisz?
ja właśnie z tych drugichMoja lekarka też zdziwiona jak jej powiedziałam że planuje l 4 od 30 tc. To aż oczy zrobiła bo mówi że teraz to prawie każda jak zobaczy dwie kreski na teście to na zwolnienie chce iść![]()
Ja miałam chyba 180Dziewczyny jak jest z tym progesteronem w dniu transferu na cyklu sztuczny? Zaraz bede miala wynik bo zaraz transfer a nie pamietam ile max moze byc?
Super zazdroszczę. Ja niestety w invicie mam 3 weryfikacje. Po 3,6 i 10 dniachPlanuje 29jeśli wytrzymam. A Ty?
To trzymam kciukiTak jestem właśnie pomoje 3 podejscie do in vitro. Mialam 12 prog i zwiekszyli mi dawke. Ale zawsze u mnie z tym problem