annemarie
Fanka BB :)
Zajebiscie❤❤❤❤❤❤❤Jestem po wizycie, dzieciaczki mają 2,77 kg i 2.88 kg. Cesarka 5 kwietnia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zajebiscie❤❤❤❤❤❤❤Jestem po wizycie, dzieciaczki mają 2,77 kg i 2.88 kg. Cesarka 5 kwietnia![]()
No co ty,to najpiekniejsze co nas w zyciu spotyka...BYCIE MAMĂ...Noooo. Powoli zaczynam się stresować.![]()
Co bedzie?Jestem po wizycie, dzieciaczki mają 2,77 kg i 2.88 kg. Cesarka 5 kwietnia![]()
Dagmara i DominikCo bedzie?
Wow 22 to superOgólnie dobrze , chodź brzuch trochę bolijajcow 22 wychodowalam
zobaczymy co z tego będzie ... Ale jestem dobrej myśli
spokojnie ja też byłam załamana , chodź przypuszczałam że wyjdą różne kwiatki w kirach
GratulujęNa pewno sie uda ❤
Ja dzis jak patrzylam na usg to nadal nie wierzylam, ze to moj brzuchmoze jak wreszcie po prenatalnych zaczniemy sie chwalic to dotrze do mnie
![]()
No to już coraz bliżejJestem po wizycie, dzieciaczki mają 2,77 kg i 2.88 kg. Cesarka 5 kwietnia![]()
Tez tak właśnie mysle, ze prenatalne to taki bezpieczny czasGratulujęMy też chcieliśmy czekać do prenatalnych by wszystkim się pochwalić to taki bezpieczniejszy termin
Niestety w 8 tyg. zaczęłam plamić i trafiłam do szpitala i wtedy już powiedzieliśmy wszystkim o ciąży. Ja cały czas byłam dziwnie spokojna i wszystko super się skończyło
![]()