eij
Fanka BB :)
Jutro zaczynam 38 tcTylko żeby nie było że Cię straszęna załączonym obrazku mamusia +16 kg, córcia 2.77 kg, synek 2.88 kg.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro zaczynam 38 tcTylko żeby nie było że Cię straszęna załączonym obrazku mamusia +16 kg, córcia 2.77 kg, synek 2.88 kg.
Ćwicz cierpliwość bo przy dziecku będzie Ci potrzebnaJa ostatnio też , ale zdecydowałam wcześniej że uczę się cierpliwości ... Bo ostatnio mi jej duzoooo brakujeCierpliwie czekam na dobre wieści
![]()
O nie jest aż tak źle!Tylko żeby nie było że Cię straszęna załączonym obrazku mamusia +16 kg, córcia 2.77 kg, synek 2.88 kg.
hahahha no dokładnie zakupy to katorga chyba że ma się pomoc to wtedy luz można dokładać. Ja dziś pojechałam na mieszkanie to co kupiliśmy pierwsze piętro a ja sapalam jak po maratonieNarazie muszę wytrwać drogę powrotną do domu z zakupównaprawdę dużo nie kupiłam a już liczę ile ławek po drodze żebym mogła odpocząć
![]()
Słodka piłeczkaTylko żeby nie było że Cię straszęna załączonym obrazku mamusia +16 kg, córcia 2.77 kg, synek 2.88 kg.
Bardziej piłka lekarskaSłodka piłeczka![]()
Szczerze to masz bardzoooo malutki jak na bliźniaki . Moja mama miała od biodra do biodra 140cm. A urodziła bliźniaki 2750 i 2850 . Przytyła 36 kiloTylko żeby nie było że Cię straszęna załączonym obrazku mamusia +16 kg, córcia 2.77 kg, synek 2.88 kg.
weźź haahahahBardziej piłka lekarska![]()
Moja mama też urodziła bliźniaki, 30 lat temu naturalnieSzczerze to masz bardzoooo malutki jak na bliźniaki . Moja mama miała od biodra do biodra 140cm. A urodziła bliźniaki 2750 i 2850 . Przytyła 36 kiloale to było 34 lata temu
urodziła naturalnie i uwaga po terminie tydzień
![]()