Tak. Powodzenia jutro i nie stresuj się, transfer jest spokoDziewczyny, czy w dniu transferu brałyście wszystkie leki jak zwykle?, Utrogestan też, mimo,że tak kiepsko się rozpuszcza?
Chyba zaczynam się stresować![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. Powodzenia jutro i nie stresuj się, transfer jest spokoDziewczyny, czy w dniu transferu brałyście wszystkie leki jak zwykle?, Utrogestan też, mimo,że tak kiepsko się rozpuszcza?
Ja tez mialam plus 17 z twixami,czyli po wyjsciu ze szpitala jestrs na zero albo na minusie.Jutro zaczynam 38 tc![]()
Mamy jedną "perfekcyjną blastocystę", jak powiedział embriolog i niestety tylko jedną. Rano ją rozmrożą, transfer mamy o 10.00.Tak. Powodzenia jutro i nie stresuj się, transfer jest spokoa dostałaś info o zarodkach? Transfer w 3 czy 5 dniu po punkcji?
Tak wszystkie kochanaDziewczyny, czy w dniu transferu brałyście wszystkie leki jak zwykle?, Utrogestan też, mimo,że tak kiepsko się rozpuszcza?
Dziewczyny, czy w dniu transferu brałyście wszystkie leki jak zwykle?, Utrogestan też, mimo,że tak kiepsko się rozpuszcza?
Powtórz bete za 48godzin i bedziesz miała jasność. Ovitrelle podbija bete. Ja tez miałam pozytywną po ovitrelle a potem spadała... przy kolejnym transferze już nie miałam zastrzyku i wtedy wiedziałam ze beta jest moja ciążowa a nie po zastrzyku..Dziewczyny wypowiedzcie się chociaż raczej wiem co powiecie. Generalnie dziś 6 dpt. Miałam podane w dniu transferu pół ampułki ovitrelle i do tego 2 dni przed transferem ovitrelle.
W 3dpt: beta: 26,9 progesteron 29,04 i estradiol 1242
W 6dpt: beta 16,3 progesteron 22,2 i estradiol 169…
Biorę luteinę 200x3, prog besins x3 i do tego estrofem 3x1.