• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny!
Jestem tu zupełnie nowa, choć od jakiegoś czasu śledzę forum wyszukując przydatne dla mnie informacje. Dzięki,że Jesteście! - dużo się dowiedziałam śledząc Wasze zmagania 💙
Jutro mam transfer.
Mam pytanie o Utrogestan- przyjmuję globulki (4 x200 na dobę), ale mam wrażenie, że słabo się rozpuszczają.
Też tak miałyście?
On nie musi sie jakos super rozpuszczać i tak jest wchłaniany a te pozostałości to sa pozostałości tabletki i z nich sie oczyszczacz bo organizm ich przeciez nie wchłonie i nie znikną wiec tym sie nie martw, progesteron zostanie wchłonięty a reszta bedzie wypływać.

A zapytaj lekarza co on na to. Skoro nic nie mówił to chyba nic złego się nie dzieje. Nie wiem, ja się nie znam 🤔
Powiedział że ten estradiol jest najmniej znaczący w tym wszystkim. I zwiększył dawki wszystkiego…
Tylko u mnie problemy z tym estradiolem i progesteronem są za każdym razem… i nie wiem już co z tym zrobić…

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry