Orchidea33
Fanka BB :)
U mnie tez estradiol teraz po transferze spadl. Lekarz kazal w ogole sie nie przejmowac i nawet juz nie badac. Sprawdzałam tylko proga.Przykro mi że tak się skończyło. Ale dobrze wiedzieć że takie spadki się zdarzają![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tez estradiol teraz po transferze spadl. Lekarz kazal w ogole sie nie przejmowac i nawet juz nie badac. Sprawdzałam tylko proga.Przykro mi że tak się skończyło. Ale dobrze wiedzieć że takie spadki się zdarzają![]()
A udało się?U mnie tez estradiol teraz po transferze spadl. Lekarz kazal w ogole sie nie przejmowac i nawet juz nie badac. Sprawdzałam tylko proga.
Tak, teraz 9+4A udało się?
Super gratulacje!!Tak, teraz 9+4![]()
Nie pozostało Ci nic innego jak dawkować leki według zaleceń lekarza. Progesteron jak na moje masz okPowiedział że ten estradiol jest najmniej znaczący w tym wszystkim. I zwiększył dawki wszystkiego…
Tylko u mnie problemy z tym estradiolem i progesteronem są za każdym razem… i nie wiem już co z tym zrobić…
Dzieki!Super gratulacje!!
Pewnie gdyby u mnie beta była większa to teraz też powoli bym się mogła cieszyć.
To było po tym transferze, z którego teraz jestem w ciążyNo to miałaś podobnie jak ja. No lekarz powiedział że ten estradiol nie jest tu kluczowy. Zwiększył dawkę i tyle. A udało Ci się wtedy?
Nie dzwonili mam mieć info na portalu pacjenta , ale właśnie dostałam fakturę do opłacenia więc coś na pewno zamrozili@Brakujemiwiary a jak się Twoje sprawy mają? Dzwonili?
cudownieNie dzwonili mam mieć info na portalu pacjenta , ale właśnie dostałam fakturę do opłacenia więc coś na pewno zamrozilijest dobrze . Pewnie jutro albo jeszcze dziś będę miała info ile ... Już jestem spokojna bo coś na pewno jest
a mojego lekarza już dziś nie ma więc nawet nie mam po co dzwonić
Jutro zadzwonię jak nie będę miała informacji
![]()