reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeszcze bedziesz sie zastanawiac co zrobic z zarodkami chyba ze chcesz 3 dzieci ❤️
Nas z domu była trójka ( w sumie czwórka tylko brat nie żyje 😔😔) , u męża trójka ( w sumie też czwórka , u męża siostra nie żyje 😔) więc nie obraziła bym się jak by i nam się trójka trafiła ... Na pewno chciała bym więcej niż jedno dziecko . Chodź jeśli dane mi będzie mieć tylko jedno to się z tym pogodzę ❤️ byle by chociaż jedno było 🙏🙏🙏🙏

oj dziekuje bardzo, nic nie szkodzi, masz teraz sporo na glowie 😉 I fakt, nie wiem liedy te 5 lat (a 6 na forum) minelo 🥰
Dziekujemy i powodzdnia!
Oj tak , nie żebym zwalała na teściową ale właśnie w niedzielę wylądowała w szpitalu kolejny raz 😔 na szczęście zrobili jej zabieg i w ten sam dzień wypuścili do domu ... Ale czeka na zabieg na serce i bardzo baliśmy się że go nie doczeka ... W sumie dalej się boimy bo szpital nie ma sprzętu aby ten niezbędny zabieg wykonać 😔 dopiero ma niby dojechać ... I tak czekamy na telefon aż w końcu będzie bezpieczna . Ale i tak mi głupio że wyleciało mi to z głowy . W końcu to urodziny królowej , a królowa jest tylko jedna 😍😍

No tylko już nikt nic więcej mi nie proponuje. Immunologia zbadana. Brak kirów i za duzo nk z krwi. Takze encorton i accofil. Heparyna i metyle bo pai i mthfr.
Okienko implantacyjne okej. Zapalenia nie ma. Histeroskopia byla i wycieli polip. Allo mlr 17%. Droznosc byla. Ciaza pozamaciczna i wyciecie jajowodu bylo. Poronienie zatrzymane bylo. Kariotypy przebadane. Zarodki przebadane. Pierwszy transfer na cyklu sztucznym, drugi na naturalnym, trzeci na sztucznym z wlewem z crh.
To jest "najlepsze", powiedzą że nie maja pomysłu i martw się sama...jestem w podobnej sytuacji i faktycznie zaczęłam się samą sobą zajmować. Dużo witamin, zmagam się ze swoimi słabościami i wierzę że mimo to wszystko, pokonam zmorę i w końcu zostanę mamą. Trzymam kciuki za nas i wszystkie inne biedne istotki które jak my zmagają się z podobnymi dylematami i problemami. 💪
Jeszcze zaswieci dla nas słońce !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry