JestemMama!
Fanka BB :)
Zazdrooo u nas cały dzień szaryU nas słoneczko ale zimno. Ok 1 stopnia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdrooo u nas cały dzień szaryU nas słoneczko ale zimno. Ok 1 stopnia![]()
Bo dziś bez kalendarzaNie zauważyłamdzięki
![]()
Zazdrooo , u mnie teraz ma być do poniedziałku zimnoojej to Wy tam zimę macie u nas w Szczecinie pięknie słoneczniemiłego dniaaaaa
![]()
U mnie dziś tylko 103.80 przyrost 50 %nic z tego chyba nie będzieTrzymam mocno kciukiniech rośnie
![]()
A miałaś jeden czy dwa zarodki?U mnie dziś tylko 103.80 przyrost 50 %nic z tego chyba nie będzie![]()
2A miałaś jeden czy dwa zarodki?
To może na początku były dwa dzidziusie a jeden się wchłonął? Też się tak czasami zdarza. Poczekaj na konsultację z lekarzem. Ja bym jeszcze niczego nie przekreślała. Albo dzieciaczki potrzebują więcej czasu. A który jesteś dziś dpt?
To tym bardziej powinna mu sie zapalić czerwona lampkaZa pierwszym razem podchodziłam na sztucznym
Teraz te obydwa razy były na naturalnym
to tym bardziej nie byłabym taka pewna twoich naturalnych hormonowZa pierwszym razem podchodziłam na sztucznym
Teraz te obydwa razy były na naturalnym
zazdroszczę górZazdrooo , u mnie teraz ma być do poniedziałku zimnoja mam blisko góry więc i pogoda taka górska
![]()
Tez o tym pomyslalam u mojej kolezanki wlasnie jeden sie wchłonąłTo może na początku były dwa dzidziusie a jeden się wchłonął? Też się tak czasami zdarza. Poczekaj na konsultację z lekarzem. Ja bym jeszcze niczego nie przekreślała. Albo dzieciaczki potrzebują więcej czasu. A który jesteś dziś dpt?