KarolinaJ79
Fanka BB :)
O matko 22 jajka -lał piękny wynik!! Ile zapłodnili??? Jakie masz zarodeczki??? Badalas PGS???Jak na 4 dzień to pięknieja miałam podobnie w ten dzień ... A finalnie pobrałi mi 22 sztuki
kiedy teraz wizyta ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko 22 jajka -lał piękny wynik!! Ile zapłodnili??? Jakie masz zarodeczki??? Badalas PGS???Jak na 4 dzień to pięknieja miałam podobnie w ten dzień ... A finalnie pobrałi mi 22 sztuki
kiedy teraz wizyta ???
Nie nie badałam ... Brak już funduszyO matko 22 jajka -lał piękny wynik!! Ile zapłodnili??? Jakie masz zarodeczki??? Badalas PGS???
Zapytaj @bazylia128 ona miała podobnie z Natalka i wyszło wszystko okMaja beta małymi krokami do przodu. Ale przyrost jest niby teraz już w normie na granicach. Mial ktoś podobnie a zakończyło się dobrze?
No powiem Ci ze zarodeczki pierwsza klasaNie nie badałam ... Brak już funduszyu mnie zawsze nie ważne ile jajek pobiorą zawsze za 3 zarodki .... A jakiej klasy już nie pamiętam
a nie mam jak teraz odszukać papierów bo nie ma mnie w domu ... Ale chyba 4aa , 4ab i 5 ab jeśli dobrze pamiętam . A zapladniamy wszystkie
Oczywiście że tak. Dobrze trafiłaśCześć, wiem, że temat grupy to kto po in vitro, ale czy to również dobra grupa dla osoby, która dopiero co zaczyna o tym myśleć? Mam kilka pytań.
DawajCześć, wiem, że temat grupy to kto po in vitro, ale czy to również dobra grupa dla osoby, która dopiero co zaczyna o tym myśleć? Mam kilka pytań.