Anulka14.08.
Aktywna w BB
Muszę zrobić betę w takim razie. Ale może jednak poczekam do poniedziałku...Ja też robiłam w 4dpt też byl biel wizyra. A beta pozytywna. Nie mam jakiś mega wartości ale jednak rośnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muszę zrobić betę w takim razie. Ale może jednak poczekam do poniedziałku...Ja też robiłam w 4dpt też byl biel wizyra. A beta pozytywna. Nie mam jakiś mega wartości ale jednak rośnie
Który masz dzień w poniedziałek?Muszę zrobić betę w takim razie. Ale może jednak poczekam do poniedziałku...![]()
Wychodzi na to, że 6Który masz dzień w poniedziałek?
Mój facet mówi, że muszę się uczyć cierpliwościWychodzi na to, że 6
Ja robiłam w 3 dpt więc ja to dopiero pojeba.....na jestemBazylia128 a robiłaś sikany test w 5 dpt?
Ja oczywiście jestem w "gorącej wodzie kąpana" - miałam transfer 29.03., więc dziś teoretycznie 4 dpt (dobrze liczę?) i zrobiłam sikany- nic nie wyszło... Nawet cień cienia kreskia test z czułością 10...
Brzuch boli, cycki trochę też, cały dzień przespałam![]()
A napiszesz jskie Ty masz przyrosty? Kurcze juz nie pamietam pierwsze usgbyło czy wogole jest pecherzu i Bo lekarz aż pozamaciczna podejrzewał i to było chyba 16 dpt bo kilka dni po ostatniej weryfikacji.Dziękuję za odpowiedza usg w którym dniu pierwsze?
Ja mialam tak 5-23.32, 8 - 68.48,10-103.80,12-174.50A napiszesz jskie Ty masz przyrosty? Kurcze juz nie pamietam pierwsze usgbyło czy wogole jest pecherzu i Bo lekarz aż pozamaciczna podejrzewał i to było chyba 16 dpt bo kilka dni po ostatniej weryfikacji.
Dziewczyny, które jesteście dłużej na forum. Jaka jest szansa zagnieżdżenia sie zarodka transferowanego w 2 dniu po punkcji? Klasa 1AB