Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak , nie można brać bo możesz dostać krwotoku .Dziewczyny przed punkcją odstawia się acard i heparynę?
DziękiTak , nie można brać bo możesz dostać krwotoku .
Zwykle kilka dni roboczych, powiedzmy okolo 7. Oczywiscie od momentu kiedy probka doleci do Hong KongDziewczyny , jak długo czeka się na wyniki Nifty?
genetyk zapytany czy jest sens robić pappe po badaniu zarodków mówi że to bez sensu. Najbardziej wiarygodne badanie już się odbyło, pappa to tylko statystyka... u nas w usg wszystko ok, dr powiedział że nie będziemy pappy z ww.powodow robić. Za to dr z kliniki była zbulwersowana ze nie zrobiłam pappy.... kazała dorobić bo, uwaga! Pappa pokazuje wady sercaBardzo sie ciesze ❤ ja mam za tydzien ten test i czytajac Twoja historię juz sie boje co tam wyjdzie... a Ty mialas zarodek po pgta czy nie?
Wie ktos czy w ogole czy po pgta, ten pappa ma sens?
A w pappie biora pod uwage, ze bylo pgd? Bo ja sie boje ze wzgledu na wiek, ze wyjda jakies dziwne wyniki. Wlasnie u mnie w klinice pytalam lekarki to mowi, ze oczywiście, zeby robić! Ja do tej pory bylam swiecie przekonana, ze zarodek jak przebadany to genetycznie jest ok. A ona mi powiedziala, ze on byl ok w 5 dobie i zebym zrobila badanie...genetyk zapytany czy jest sens robić pappe po badaniu zarodków mówi że to bez sensu. Najbardziej wiarygodne badanie już się odbyło, pappa to tylko statystyka... u nas w usg wszystko ok, dr powiedział że nie będziemy pappy z ww.powodow robić. Za to dr z kliniki była zbulwersowana ze nie zrobiłam pappy.... kazała dorobić bo, uwaga! Pappa pokazuje wady serca
Genetyk puka sie w głowę słysząc co mi powiedziała dr....
No ale cóż... musiałam zrobić drugie usg prenatalne tym razem z pappa. Wywalając kolejne 400zl....
Oczywiście kolejne usg tez ok, pappa wyszla znakomicie.... Bo niby jak mialaby wyjść po pgd...![]()
Zeby pappa pokazywała wady serca to pierwsze słyszę... raczej trisomie z tego co wiem.