Gonzi
Fanka BB :)
Ok poszukam. Dziękiwpisz sobie w net prolutex potem recepta on line i ci wyskoczą strony. Tylko to niestety kosztuje. Zależy od strony 40-60 zł. Podajesz swoje dane nr telefonu i dostajesz sms kod recepty.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok poszukam. Dziękiwpisz sobie w net prolutex potem recepta on line i ci wyskoczą strony. Tylko to niestety kosztuje. Zależy od strony 40-60 zł. Podajesz swoje dane nr telefonu i dostajesz sms kod recepty.
Hej ja powtórzyłam bete w niedziele była 40 a ze w sobotę 33 to na cud nie liczę. Przyrost na 48h jest ponad 200% ale na 16h tylko 7! Raczej wyglada to na ciąże biochemiczna- nie mam złudzeń niestety@KarolinaJ79 @Anulka14.08 dziewczyny co u Was? Powtorzylyscie bete?
Słuchaj.. dla Twojej spokojnej glowy, powtorz bete po 48h! od ostatniego wyniku. Na moje masz dobry przyrost. Lekarz cos mowil?Hej ja powtórzyłam bete w niedziele była 40 a ze w sobotę 33 to na cud nie liczę. Przyrost na 48h jest ponad 200% ale na 16h tylko 7! Raczej wyglada to na ciąże biochemiczna- nie mam złudzeń niestety![]()
I jak samopoczucie podczas stymulacji? Ja w też w tym tygodniu zacznę brać Orgalutran.HejJa już po wizycie, niestety niczego się nie dowiedziałam i dopiero w środę dowiem się kiedy będzie punkcja, a z uwagi na te święta tym stresuję się najbardziej. Od dziś mam brać Orgalutran i czekać ....
Oj to życie ciągle uczy mnie cierpliwości, której tak mi brakuje![]()
Ja to tez zawsze się bałam długich weekendow i swiat, dwa lata temu musiałam przesunąć iui bo boże Narodzenie było, potem raz punkcje mialam dzień przed weekendem majowym udało się zrobić , a w 2021 transfer dzień przed wigiliaHejJa już po wizycie, niestety niczego się nie dowiedziałam i dopiero w środę dowiem się kiedy będzie punkcja, a z uwagi na te święta tym stresuję się najbardziej. Od dziś mam brać Orgalutran i czekać ....
Oj to życie ciągle uczy mnie cierpliwości, której tak mi brakuje![]()
Dziewczyny a ile średnio trwa stymulacja ?I jak samopoczucie podczas stymulacji? Ja w też w tym tygodniu zacznę brać Orgalutran.
Ja mam nadzieję w tym tygodniu się dowiedzieć kiedy punkcja.
Nic właśnie, dodzwoniłam się tylko do Zabiegowki kazali powtórzyć zwiększyć dawke progesteronu i tyle.Słuchaj.. dla Twojej spokojnej glowy, powtorz bete po 48h! od ostatniego wyniku. Na moje masz dobry przyrost. Lekarz cos mowil?