Kasialucky
Fanka BB :)
Dlaczego porażka ?Cześć Dziewczyny. U mnie niestety 3 procedura okazała sie największą porażką jaką miałam do tej pory.
Czy ktoraś z Was poleca jakąś klinikę w Warszawie i konkretnego lekarza? ktoś leczył się w Novum?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlaczego porażka ?Cześć Dziewczyny. U mnie niestety 3 procedura okazała sie największą porażką jaką miałam do tej pory.
Czy ktoraś z Was poleca jakąś klinikę w Warszawie i konkretnego lekarza? ktoś leczył się w Novum?
Wspaniale wieściSerduszko bije, maluch rośnie. Tylko dziś powinien być 9+5, a na tym usg wyszedł 9+0. Lekarz mówił, że błąd pomiaru, nic nie widzi złego i mam nie panikować. Wiem że to był inny sprzęt, ale oczywiście mi się to nie podoba.
dokładnie. A też maleństwo za każdym razem inaczej się układa. Czasem bardziej A czasem mniej zgina glowke i pomiar już inny.Wspaniale wieścinie zamartwiaj się, to są milimetry różnicy. Reka lekarzowi zadrży i już dziecko mniejsze
Dokładnie mi tez dzis wyszło ze dzidzia o 3 dni mniejsza ale tez sie nie przejmujeWspaniale wieścinie zamartwiaj się, to są milimetry różnicy. Reka lekarzowi zadrży i już dziecko mniejsze
Weź meliskę wypijA wiecie, że tak się zdenerwowałam, że tetno malucha było 196!!! Lekarz mówił, że to ze stresu mojego tak mu się zrobiło![]()
No właśnie.. stres trzeba trochę odstawić bo dzidzia czuje to co Ty.A wiecie, że tak się zdenerwowałam, że tetno malucha było 196!!! Lekarz mówił, że to ze stresu mojego tak mu się zrobiło![]()
Nie mogę. Zaraz jestem big głodna i mam mdłości.Weź meliskę wypij![]()
To tak jak u nas pierwszy prawnuk i pierwszy wnuk z mojej stronyOj takmysle, ze jak uslysza to bedzie radosc i lzy
u mnie moja babcia juz nie mogla sie od dawna doczekac i to bedzie pierwszy prawnuk to juz w ogole
![]()