Joanna6
Zaciekawiona BB
Nie miałamBeta pozytywna
Chyba że miałaś do transferu hcg , np ovitrell ??
I co teraz? (hihi, dziwne pytanie). Przeżyć święta, spróbować nie wypeplac jeszcze wszystkim.
We wtorek powtórzyć badania i do lekarza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie miałamBeta pozytywna
Chyba że miałaś do transferu hcg , np ovitrell ??
NaturalnymJestes na cyklu sztucznym czy naturalnym?
To moze masz niewydolność cialka żółtego i spadł ci progesteron wiec jesli ci kazała zwiększyć dawki to wszystko powinno wrocic do normy. Ja tez jestem na naturalnym i mam teraz dawki takie jak ty po zwiększeniu.Naturalnym
CudownieHej dziewczynki jestem właśnie po prenatalnych wychodzi na to że mamy zdrowa córeczkęjestem najszczęśliwsza na świecie
![]()
ja też brałam cyclogest w 9 tygodniu ciąży plamienia i szpital odstawiłam cyclogest i jakoś się unormowało jeszcze w 17 tygodniu plamienie ale wtedy duphaston i leżenie plackiem w domu a dziś dzięki Bogu 36 tydzieńCiekawa informacja. Ja biorę dopochwowo cyclogest i lekarz nic nie mówił żeby zmienić lek na tabletki doustne... hm..
Hej dziewczynki jestem właśnie po prenatalnych wychodzi na to że mamy zdrowa córeczkęjestem najszczęśliwsza na świecie
![]()
mój nie był jakiś bardzo spłaszczony ale tez była taka kropelka, zdjęcie pierwsze te płaskie z 26dpt, a drugie z 33dpt(dopiero tu było serce)Dziewczyny czy któraś z Was miała spłaszczony pęcherzyk ciążowy? Jest zarodek itp ale Pani Doktor powiedziała że strasznie spłaszczony i się teraz martwię. Ogólnie jestem 23 dpt.
No u Ciebie lepiej to wyglądałomój nie był jakiś bardzo spłaszczony ale tez była taka kropelka, zdjęcie pierwsze te płaskie z 26dpt, a drugie z 33dpt(dopiero tu było serce)