Nie wiem. Jak to się zakończy to robimy ostatnie podejście i koniec przygody. No czasami życie płata nam różne figleMoże to coś z immunologią??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem. Jak to się zakończy to robimy ostatnie podejście i koniec przygody. No czasami życie płata nam różne figleMoże to coś z immunologią??
Wiedziałam!!!!! Pieknie , ten maluszek wybrał Cię na swoją mamusie i już tam zostanie !!!Jest serduszko ❤ dziewczyny, nie umiem opisać radości ❤ zarodek ma 2,2mm i pęcherzyk rozstasta się prawidłowo do wnętrza macicy, według lekarza wszystko ok ❤
Ejjjj, nie zgadzam się!!!! Walcz I koniec !!!! Ja wiem, że zostaniesz mamusia i koniec, wszystkie z Nas !!! Wysyłam swoje myśli do Ciebie !Nie wiem. Jak to się zakończy to robimy ostatnie podejście i koniec przygody. No czasami życie płata nam różne figle
walczNie wiem. Jak to się zakończy to robimy ostatnie podejście i koniec przygody. No czasami życie płata nam różne figle
A ja Ciebie rozumiem. Jestem po 6 inseminacjach z czego 1 byla udana ale ciąża skończyła się w 8 tyg.Nie wiem. Jak to się zakończy to robimy ostatnie podejście i koniec przygody. No czasami życie płata nam różne figle
Spokojnie dostajesz leki blokujace wiec jajka nie pekna. Jest to wysilek duzy dla jajnikow i maja prawo bolec… sa mocno powiekszone..A ja Ciebie rozumiem. Jestem po 6 inseminacjach z czego 1 byla udana ale ciąża skończyła się w 8 tyg.
Każda z nas wie jakie to jest trudne ale kazda odczuwa to inaczej.
Ja mam dość wizyt, martwienia się. Nie wspomnę juz o pieniądzach, to jest zawsze na ostatnim miejscu. Wszystko zbiera się do kupy i nie jest łatwo.
Aktualnie od 1 maja jestem na zastrzykach przed in vitro. Bardzo bolą mnie jajniki, cały brzuchu nie mogę chodzić. Dzisiaj mam o 11 wizytę i bede wiedziala kiedy punkcja, martwię się, że jajka pękły bo ja mam zawsze około 11 dnia owulacje a dzisiaj jest 13 dzień...
Wszystko się kumuluje ale powtarzam sobie, że już tyle poświęciłam, że nie mogę teraz odpuścić....
Nie wiem na ile wystarczy mi jeszcze sił...
Miałam 6 iui dlatego że w pierwszej klinice miałam 2 nieudane.Spokojnie dostajesz leki blokujace wiec jajka nie pekna. Jest to wysilek duzy dla jajnikow i maja prawo bolec… sa mocno powiekszone..
Nie jest to latwe i lekkie, zwlaszcza te kwestie ze cala kasa idzie na ten cel a czesto brakuje.
Ale byly tu osoby ktore mialy wiele iui a potem pierwszy transfer i dziecko!
Oczywiscie bywa roznie, ale jestes tak daleko, ze dasz rade! 6 iui to sporo swoja droga.. ja po 3 mialam juz ivf
A sil wystarczy Ci na wiele wiecej niz Ci sie wydaje dzis![]()
Bardzo się cieszę i gratulujęJest serduszko ❤ dziewczyny, nie umiem opisać radości ❤ zarodek ma 2,2mm i pęcherzyk rozstasta się prawidłowo do wnętrza macicy, według lekarza wszystko ok ❤