Kasialucky
Fanka BB :)
Raczej tak, ja miałam 0,80Dziewczyny,
W czwartek mam punkcje, najprawdopodobniej we wtorek transfer o ile wyniki progesteronu są ok.
Odebrałam wyniki 1.30ng/ml
Czy to jest dobry wynik?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej tak, ja miałam 0,80Dziewczyny,
W czwartek mam punkcje, najprawdopodobniej we wtorek transfer o ile wyniki progesteronu są ok.
Czy to jest dobry wynik?
Ja taki miał podobny 0.91i miałam transferDziewczyny,
Czy to jest dobry wynik?
HejU nas na ostatniej wizycie było serduszko i 2.5cm mial
26 maja mamy prenatalne. Daj znać jak po wizycie.
Super.Heju mnie z okresu dzisiaj 9+3 i wszystko ok. Z Usg +2 dni
![]()
Kochana to nawet nie chodzi o szczepienia ... O starania , O to wszystko ... Mam po prostu armagedon w domu ... Za dużo ostatnio się u mnie dzieje ... Teściowa w szpitalu była , dzięki Bogu już jest tydzień po zabiegu... Tydzień temu urodziły mi się młode króliki ( jak do tego doszło nie wiemŁo matulu no tak to zabieg długi
Wierze ze masz juz dosc i brakujeCiwiary
Ale…. Jesteś Niezniszczalna i dasz radę!!!
Ja cię rozumiem kochana i przytulam. Mi tez tak ciężko ale jakoś trzeba żyć. Postaraj się jakoś wyciszyc. Słuchaj ulubionej muzyki chodź na spacery w odludne miejsca. Mi bardzo pomaga obcowanie z naturą albo taniec przy jakiejś.wesolej muzyce. Jakoś trzeba pchać ten wózek do przodu. Dobrze że wyrzucasz to z siebie. To ważne. Gorzej gdybyś się dusiła. Wtedy naprawdę można zwariować.Kochana to nawet nie chodzi o szczepienia ... O starania , O to wszystko ... Mam po prostu armagedon w domu ... Za dużo ostatnio się u mnie dzieje ... Teściowa w szpitalu była , dzięki Bogu już jest tydzień po zabiegu... Tydzień temu urodziły mi się młode króliki ( jak do tego doszło nie wiem) i mój królik próbował wyjść w nocy do samiczki ... Rozwalił sobie przy tym nos i oczko ... I teraz od soboty jeżdżę z nim codziennie do weterynarza ... Wczoraj tak ciężko oddychał że myślałam że zejdzie ,biedy nie mógł przez nosek więc przez buzię oddychał
.... Bałam się wracać z Łodzi do domu bo myślałam że już go nie będzie ...
Na szczęście jest ciut lepiej ... Głowę mam zajęta nim ciągle ... Martwię się o niego bardzo ( wiem że niektórzy pomyślą że to tylko zwierzę ... Ale dla mnie to aż zwierzę... Najwyżej wezmę sobie nowego ( ale ja taka nie jestem ) , po to brałam żeby dbać o niego . Aby w razie choroby leczyć a nie patrzeć jak biedny się męczy ) ale już w końcu jestem w domu ( o 3 wyjeżdżałam ) i nawet zdążyłam do weterynarza jechać , pani mnie pocieszyła że według niej jest duzoo lepiej niż było i najwidoczniej ma strupek w nosku ( wbił sobie druta w okolice oka i w nosek ... Rozwalił przy tym klatkę
) jeszcze jutro na kroplówkę i leki i mam nadzieję że już będzie znaczna poprawa ... Ale się rozpisalam
sorki że smęce ale tak już mam jak się martwię ... Muszę się wygadać ( od poronienia tak mam jak chodziłam do psychiatry ... Już nie duszę w sobie ... Po prostu mówię otwarcie o tym co mnie boli i męczy psychicznie )
Na pewno tak zrobię gdy już będę wiedziała że z moim zwierzakiem jest wszystko dobrze .. to mi teraz najbardziej psuje głowęJa cię rozumiem kochana i przytulam. Mi tez tak ciężko ale jakoś trzeba żyć. Postaraj się jakoś wyciszyc. Słuchaj ulubionej muzyki chodź na spacery w odludne miejsca. Mi bardzo pomaga obcowanie z naturą albo taniec przy jakiejś.wesolej muzyce. Jakoś trzeba pchać ten wózek do przodu. Dobrze że wyrzucasz to z siebie. To ważne. Gorzej gdybyś się dusiła. Wtedy naprawdę można zwariować.![]()
A w jakich jednostkach podaje laboratorium ???Dziewczyny zastanawia mnie mój wynik prolaktyny..331,0 mIU/l (norma lab 102-406) ale gdybym chciała to przeliczyć na jednostki qg jakie znalazłam w necie to wychodzi 331/20 = 16,6. Czy to jest ok w staraniach ? Miałam dziś rozmowę z immunolog kazała mi zrobić ale jak się spytałam o prolaktyne to kazała zapytać endokrynologa![]()