Ale cytat nie tyczyl sie era tylko embrioglueSą,są i to cale mnostwo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale cytat nie tyczyl sie era tylko embrioglueSą,są i to cale mnostwo
Nikt nie podważa skuteczności testu era. Ja miałam polska podróbkę czyli badanie receptywnosci i bardzo pomogłoW DE Era test robi sie juz chyba z 8 czy 10 lat,aktualnie kasy chorych dyskutuja nad oplacaniem tego badania,bo z jednej strony kosztuje kupe kasy z drugiej przynosi oczekiwane efekty.
Jaki cytat???Ale cytat nie tyczyl sie era tylko embrioglue
Pytałam się o ten klej, a Pani Doktor stwierdziła, że ma tyle samo ciąż z tym jak i bez tego, więc zastanawiam się nad tym , 7/10 to dużo super , zastanowię się!!!Jaki cytat???
A bo wy o kleju pisalyscie.
Moja klinika w Pradze robila swoje wlasne studia nt.i wyszlo il ze z 10 kobiet ktore braly klej ,7 zaszlo w ciaze,czy donosil? Tego nie wiem.ja tez to mialam i tez transfery udane,raz nie mialam i tez sie udal.Ale pierdylion rzeczy do tego wiec ciezko wywnioskowac co i jak.
Pierwsze słyszę o tym , w środę się zapytam ! Dziękuję, czy oni to robią przy pierwszym transferze ??Nikt nie podważa skuteczności testu era. Ja miałam polska podróbkę czyli badanie receptywnosci i bardzo pomogłouważam, że warto badać okno implantacyjne i nk maciczne
To moja klinika takie obserwacje,a tak naprawde mozna rozne metody stosowac i nikt nie udowodni xo pomoglo co nie .Ale jesli mozna sprobowac sobie pomoc...to dlaczego niePytałam się o ten klej, a Pani Doktor stwierdziła, że ma tyle samo ciąż z tym jak i bez tego, więc zastanawiam się nad tym , 7/10 to dużo super , zastanowię się!!!![]()
Pierwsze słyszę o tym , w środę się zapytam ! Dziękuję, czy oni to robią przy pierwszym transferze ??czy to to ??Link do: Jak przebiega badanie aktywności mięśnia macicy? | INVICTA
www.gyncentrum.pl
Receptywnosc miałam badana po dwóch transferach gdzie były ciążę biochemiczne. Okazało się, że mam okno implantacyjne ciut szybciej niż normalnie i miałam ciut za wysokie nk. Miałam lekko przesunięty transfer i intralipid i zagralo.Pierwsze słyszę o tym , w środę się zapytam ! Dziękuję, czy oni to robią przy pierwszym transferze ??czy to to ??Link do: Jak przebiega badanie aktywności mięśnia macicy? | INVICTA
Robiłam histeroskopie. Jeden niedrożny jajowód był ale podobno przepchnęli. W sumie coś czułam więc raczej to nie była ściemaJa jeszcze do tego co wyzej robilam ERA TEST bo szukalismy przyczyny do skutku.
Era test wyszedl ok. Ale niewielki % kobiet ma przesuniete okno implantacyjne. Histeroskopia mega wazna przy braku implantacji.