Madame JS
Fanka BB :)
To prawda! Dla mnie najgorszy był pierwszy raz... a potem już rutynowo...;-)Dziewczyny w temacie zastrzykówczuje się już trochę ekspertką
grunt to szybko wbić igłę, szybko zdecydowanym ruchem, wtedy nie boli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To prawda! Dla mnie najgorszy był pierwszy raz... a potem już rutynowo...;-)Dziewczyny w temacie zastrzykówczuje się już trochę ekspertką
grunt to szybko wbić igłę, szybko zdecydowanym ruchem, wtedy nie boli
Hmm do stymulacji miałam menopur. On był w ampulce i sama nabieralam potrzebna ilość. Igła podobna jak przy heparynie-cienka i krotka, nie da się wbić za dalekoA zastrzyki do stymulacji też się robi w brzuch jak heparynę? Też jest taka krótka igła, której nie da się wbić za daleko? Będę się pomału nastawiać mentalnie...
Mam okres także 9 czerwca wizyta i mam nadzieję wyjdziemy z receptą na leki, żeby ruszyć z tym koksem.
A jeśli mogę zapytać jaka dawka , ja od 1.06 150 zaczynamHmm do stymulacji miałam menopur. On był w ampulce i sama nabieralam potrzebna ilość. Igła podobna jak przy heparynie-cienka i krotka, nie da się wbić za daleko
Ja miałam menopur 1200 i cały czas miałam 300A jeśli mogę zapytać jaka dawka , ja od 1.06 150 zaczynam![]()
O nie pamiętamA jeśli mogę zapytać jaka dawka , ja od 1.06 150 zaczynam![]()
Znalazłam. Dwa dni 225, potem 6 dni 150 i znów dwa dni 225.O nie pamiętamposzukam i dam znać
Hej@madzia915 kiedy robisz test albo bete?
Jak się czujesz?
Ja chyba 28.05 w sobotę. Będzie 11 dpt. Mówili zeby zrobić 10 dnia.. Ja się czuje normalnie, bolą mnie piersi ale to od stymulacji mnie bolą, przez punkcje aż do teraz. Więc to nie objawHejTak jak postanowiłam, czyli w Dzień Matki, to będzie 8 dpt
Dłużej nie wytrzymam, choć ciągle sobie układam w głowie, że on nie będzie nic znaczył i ten najważniejszy do lekarza mam zrobić 31
Czuję się normalnie, poza tym, że męczą mnie wzdęcia
A Ty jak się czujesz i kiedy testujesz?