katharina203
Fanka BB :)
Ja nie musiałam tych dwóch badań...no ale co klinika to inaczej...Odkopałam listę badań ode mnie z kliniki i oprócz tego, co tu na liście u nas jest jeszcze mycoplasma i ureaplasma. One chyba robią tą różnicę w cenie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie musiałam tych dwóch badań...no ale co klinika to inaczej...Odkopałam listę badań ode mnie z kliniki i oprócz tego, co tu na liście u nas jest jeszcze mycoplasma i ureaplasma. One chyba robią tą różnicę w cenie.
Jutro idę na betę, by w ogóle sprawdzić co się dzieje. Też mam syna 5 lat i pierwsze 2 miesiące musiałam leżeć, ale skończyło się szczęśliwieJa...zaczęłam plamić od 10dpt I z przerwami tak przez pół roku...co krwawienie nawet czerwona krwią lądowałam w szpitalu...co musiałam robic to...nic nie robić...leżeć i jesc końskie dawki progesteronu. Pewnie ci właśnie progesteron spadł. Aaa...I skończyło się szczęśliwie... córeczka ma 5 lat...
miałaś nasikać na test dzisiajJutro idę na betę, by w ogóle sprawdzić co się dzieje. Też mam syna 5 lat i pierwsze 2 miesiące musiałam leżeć, ale skończyło się szczęśliwiedziękuję za odpowiedź, jutro dam znać, czy to w ogóle ciąża czy tylko początek miesiączki. Chcę tylko wiedzieć, bo już nawet pogodziłam się z myślą, że się nie udało. Najgorsza jest dla mnie ta niewiedza.
Trzymam kciuki...ale polecam...razem z beta zrob progesteron...Jutro idę na betę, by w ogóle sprawdzić co się dzieje. Też mam syna 5 lat i pierwsze 2 miesiące musiałam leżeć, ale skończyło się szczęśliwiedziękuję za odpowiedź, jutro dam znać, czy to w ogóle ciąża czy tylko początek miesiączki. Chcę tylko wiedzieć, bo już nawet pogodziłam się z myślą, że się nie udało. Najgorsza jest dla mnie ta niewiedza.
A robiłaś dzisiaj test?Hej dziewczyny przepraszam, że Was tak zamęczam setką pytań, ale w tym momencie jesteście moją jedyną skarbnicą wiedzyCzy któraś z Was miała plamienie brązowe w 11 dpt? I zakończyło się to szczęśliwie?
Ja w poprzedniej ciąży miałam transfer 4 kwietnia, a 24 mocno plamiłam przez 3 dni, potem po dwóch tygodniach mocno krwawiłam i musiałam leżeć. Ale to był 20 dzień po transferze, nie pamiętam czy wcześniej były jakieś plamienia, ale chyba nie![]()
Ok dziękuję jutro je zrobięTrzymam kciuki...ale polecam...razem z beta zrob progesteron...
Nie, jutro pójdę na betę i będę miała pewność.A robiłaś dzisiaj test?
Nie kupiłam go, jutro zrobię betę to będę miała pewność.miałaś nasikać na test dzisiaj![]()
Boże podziwiam za wytwałość już bym stała pod apteka od 6 rano jakbym zaplanowała robić testNie kupiłam go, jutro zrobię betę to będę miała pewność.
Wariuję przez tą niewiedzę, ale do jutra już wytrzymam.
Miałam dziś piękny sen...śniła mi się nadchodząca burza i schroniłam się przed nią u mojej zmarłej babci, pogadałyśmy sobie i gdy wyszło słońce poszłam dalej (jakby przed siebie). Mówiłam Wam, że wariuję, a miało to dla mnie być proste i "co będzie to będzie"![]()
Dokładnie to sa chyba wlasnie te wszystkie badaniaZobacz załącznik 1405927
Cytologia i USG piersi ważne rok. Grupa krwi całe życie. Reszta w mojej klinice pół roku.