Agnieszka322
Zaciekawiona BB
Dziękuję, a jeśli chodzi o mężczyznę?Na niektóre może, ale nie wszystkie. Mi wypisał tylko na morfologie.
Ale można pójść do ginekologa i on jako specjalista może wypisać już chyba wszystkie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję, a jeśli chodzi o mężczyznę?Na niektóre może, ale nie wszystkie. Mi wypisał tylko na morfologie.
Ale można pójść do ginekologa i on jako specjalista może wypisać już chyba wszystkie.
Mój ginekolog wypisuje mi także dla mojego męża ;-)Dziękuję, a jeśli chodzi o mężczyznę?
Po co skierowanie? Mój mąż poszedł do prywatnej przychodni a raczej laboratorium, dał karteczkę co mają zrobić i na tym koniec. Wymaz na chlamydie też załatwił w tym laboratorium, o wiele taniej niż w klinice. Ja wszystko robiłam na kartę medyczna więc musiałam mieć skierowanie, wzięłam od ginekologa.Dziękuję, a jeśli chodzi o mężczyznę?
Agnieszka pytała jak zrobić badania, żeby były na NFZ. Dlatego mowa o skierowaniach.Po co skierowanie? Mój mąż poszedł do prywatnej przychodni a raczej laboratorium, dał karteczkę co mają zrobić i na tym koniec. Wymaz na chlamydie też załatwił w tym laboratorium, o wiele taniej niż w klinice. Ja wszystko robiłam na kartę medyczna więc musiałam mieć skierowanie, wzięłam od ginekologa.
A ja mam inne pytanieczy podczas stymulacji mogę jeździć na rolkach , rowerze? Czy ruch w tym czasie jest zalecany Czy nie ? Słyszałyście coś o tym ?
zapytam się jeszcze w środę doktor ale nie wiem czy dam radę bez sportu
![]()
Mnie bolały jajniki więc fizycznie nie dałabym rady...A ja mam inne pytanieczy podczas stymulacji mogę jeździć na rolkach , rowerze? Czy ruch w tym czasie jest zalecany Czy nie ? Słyszałyście coś o tym ?
zapytam się jeszcze w środę doktor ale nie wiem czy dam radę bez sportu
![]()
Ja brałam duphaston przez 10 dni i zaraz po odstawieniu 2 dni dostałamHej. Kiedy się można spodziewać okresu po punkcji? Biorę duphaston 2*1. Czy normalnie będzie okres czy mam się spodziewać wcześniej?