Hankaa
Fanka BB :)
To może warto zbadać.. u mnie właśnie dzięki temu że dowiedziałam się o kilku brakujących genach odpowiedzialnych za implantacje dostałam wlew accofil i pomogłoTeoretycznie tak
Nie Kiry nie były badane
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może warto zbadać.. u mnie właśnie dzięki temu że dowiedziałam się o kilku brakujących genach odpowiedzialnych za implantacje dostałam wlew accofil i pomogłoTeoretycznie tak
Nie Kiry nie były badane
A w którym tc jesteś ? ja właśnie mam prace umysłową ale sporo stresu , działanie pod presją czasu i wieczne niezadowolenie przełożonychUważam, że dzidzia jest najważniejsza na świecie, ja już jestem na l4 , że względu na ciężki charakter pracy fizyczno umysłowy dużo stresu ... teraz już dużo spokoju, gratulacje;*
Boję się żeby nie popękały pęcherzykiNo organizm czuje nadciągająca owulacje i zachowuje się jak w normalnym cyklu
Ja jestem w trakcie stymulacji i za około miesiąc transfer, ale wzięłam l4 na czas przygotowań i nie obchodzi mnie to że gadajaA w którym tc jesteś ? ja właśnie mam prace umysłową ale sporo stresu , działanie pod presją czasu i wieczne niezadowolenie przełożonych![]()
Hm no nie do końca tak było. Zarodków było łącznie 5.Maszka miala słabe efekty stymulacji nie dające zarodków
Łącznie mieliśmy 13 dojrzałych komorek, 11 sie zaplodnilo, ale z tego 5 zarodków, 4 transferowane i 1 za słaby w 5 dobie. Ciąży brak.Nic nie dały w sensie nie udało się uzyskać żadnych komórek do zapłodnienia, żadnych zarodków czy zarodki się nie implantowały?
Super beta w których dniach po transferze badalas? U mnie tez wysoka 18dpt miałam 18300 więcej nie badałamCześć dziewczyny .. raz jeszcze dziekuje wam wszystkim za wczorajsze wsparcie ! Dzieki Wam udało mi się uspokoić i ogarnąć strachjesteście niezastąpione !!
W środę BETA 9482 , a dziś 24489
lekarz powiedział ze ekstra i wszystko jest na dobrej drodze ale powinnam się trochę uspokoić, nie stresować i odpoczywać . Zalecił zwolnienie - chociaż na tydzień. Uważam ze to trochę za szybko na zwolnienie - nawet tygodniowe . Tym bardziej ze pracodawca nie wie jeszcze o ciąży a boje się ze zaraz się wyda ze zwolnienie wystawił ginekolog i sprawa będzie dla pracodawcy dość klarowna a nie chce żeby szef dowiedział się o tym z kadr…
Dlatego mam pytanie jak to jest u was ? Decydujecie się na L4 czy pracujecie normalnie ?