Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekamy z niecierpliwością na wieściObyjeszcze tylko 40 min
![]()
Każda z nas musi to kiedyś zobaczyć i usłyszeć. Bardzo mocno w to wierzę i trzymam kciuki za każdą z nasCzekamy z niecierpliwością na wieściniech będzie pięknie
zazdroszczę tych widoków i tej melodi z aparatu USG ... Mam nadzieję że mi też będzie dane to kiedyś usłyszeć i zobaczyć
![]()
Myślę że tak, na spokojnie. Po 10 dniach powinno być już okDziewczyny za ok 2 tyg mam mieć transfer…właśnie zadz do mnie z kliniki że wyszło zapalenie pochwy w biocenozieod 2 dni biorę już estrofem i od dzisiaj na noc mam brać globułke gynalgin…myślicie że prze te parę dni uda się wleczyć zapalenie i transfer bedzie możliwy
Powiem Ci szczerze że ja już przestałam w to wierzyć ... Ale najważniejsze że zrobiłam wszystko aby tak było . Nie będę czuła kiedyś do siebie odrazy że mogłam jeszcze zrobić to czy tamto ... A nóż się uda ... Nie wiem , czas pokaże . Wolę być nastawiona negatywnie i miło się zaskoczyć niż znów płakać w poduszkę że się nie udało. ..Każda z nas musi to kiedyś zobaczyć i usłyszeć. Bardzo mocno w to wierzę i trzymam kciuki za każdą z nas![]()
Mam taka nadzieje, bo biorę już leki immunologiczne przed transferem i nie chce ich przerywacMyślę że tak, na spokojnie. Po 10 dniach powinno być już ok![]()
Musi tak być, każda z nas w końcu tego doczekaCzekamy z niecierpliwością na wieściniech będzie pięknie
zazdroszczę tych widoków i tej melodi z aparatu USG ... Mam nadzieję że mi też będzie dane to kiedyś usłyszeć i zobaczyć
![]()
Super super super !!! Zazdrościmy tych widoków.Kochane udało się !! Serduszko bije!Maleństwo ma 8tygodni i 15,7mm
Dziekuje wam wszystkim za wasze wsparcie i dodanie siły w tym trudnym oczekiwaniu !! Jesteście niezastąpienione! Oby dalej wszystko dobrze się układało..
a każdej z Was życzę pomyślności i spełnienia marzenia![]()