Misiek84001
Początkująca w BB
Link do: Transfer zarodka | zrzutka.pl no cóż startujemy z ostatnim podejściem. I na starcie lekarz zalecił biopsję endometrium 2razy co daje 3tys zł dodatkowo. Mam nadzieję że zbiórka ruszy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czemu nie zrobicie badania endometrium na NFZ jeśli brak kasyLink do: Transfer zarodka | zrzutka.pl no cóż startujemy z ostatnim podejściem. I na starcie lekarz zalecił biopsję endometrium 2razy co daje 3tys zł dodatkowo. Mam nadzieję że zbiórka ruszy
Zależy nam na czasie pozatym lekarz twierdzi że tylko wyspecjalizowane kliniki takie badania wykonują. A my mieszkamy można powiedzieć na medycznym zadupiuCzemu nie zrobicie badania endometrium na NFZ jeśli brak kasy?
to reakcja na skład leku, bardzo częsty objawMelduję, że szczypie przy wstrzykiwaniu + mam czerwony swędzący placek na brzuchu teraz![]()
Miałam robioną histeroskopię na NFZ z pobraniem wycinków do badań histopatologicznych i CD138 w małym szpitalu w Polsce C (te wycinki i tak są wysyłane do badania w laboratorium). Także jeśli brak na to funduszy to zaczęłabym od szukania po prostu badania refundowanegoZależy nam na czasie pozatym lekarz twierdzi że tylko wyspecjalizowane kliniki takie badania wykonują. A my mieszkamy można powiedzieć na medycznym zadupiu
Oby te dwa pęcherzyki okazały się pierwsze i ostatnieU mnie mimo tych dwóch i jeden i drugi lekarz mówili, że robią punkcję także no zobaczymy co z tego wyniknie
Dokładnie pewnie lekarz wyjaśni ale według słów pani z kliniki wynik należy powtórzyć po 2 dniach żeby wynik był pewny. Poprzedni transfer się nie udał mimo że lekarz twierdził że wszystko było super więc chcemy znać przyczynę przed ostatnim podejściemMiałam robioną histeroskopię na NFZ z pobraniem wycinków do badań histopatologicznych i CD138 w małym szpitalu w Polsce C (te wycinki i tak są wysyłane do badania w laboratorium). Także jeśli brak na to funduszy to zaczęłabym od szukania po prostu badania refundowanego.
Poza tym dlaczego ta biopsja ma być dwa razy?
Na wyniki takich badań czeka się 2-4 tygodnie więc pobieranie drugiej próbki dwa dni później na ślepo (bez histero) to jakiś dziwny pomysł.Dokładnie pewnie lekarz wyjaśni ale według słów pani z kliniki wynik należy powtórzyć po 2 dniach żeby wynik był pewny. Poprzedni transfer się nie udał mimo że lekarz twierdził że wszystko było super więc chcemy znać przyczynę przed ostatnim podejściem
Dlaczego aż 2 razy biopsja ?Link do: Transfer zarodka | zrzutka.pl no cóż startujemy z ostatnim podejściem. I na starcie lekarz zalecił biopsję endometrium 2razy co daje 3tys zł dodatkowo. Mam nadzieję że zbiórka ruszy
A macie zbadane zarodki ? Bo moze to było tez przyczynaDokładnie pewnie lekarz wyjaśni ale według słów pani z kliniki wynik należy powtórzyć po 2 dniach żeby wynik był pewny. Poprzedni transfer się nie udał mimo że lekarz twierdził że wszystko było super więc chcemy znać przyczynę przed ostatnim podejściem