lady_in_blue
Fanka BB :)
No to chyba będzie ok, bo mam estradiol 840 pg/ml i progesteron 1,29 ng/ml.Co do progesteronu nie może być powyżej 1.5 ng w ostatnim dniu stymulacji podobno jeśli chciałoby się robić transfer świeży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to chyba będzie ok, bo mam estradiol 840 pg/ml i progesteron 1,29 ng/ml.Co do progesteronu nie może być powyżej 1.5 ng w ostatnim dniu stymulacji podobno jeśli chciałoby się robić transfer świeży
Ciche gratulacje ;*Dziewczyny...mam wynik...43,6![]()
Hehe...cała mokra jestem...dziękuję wam...wiecie wy i mąż...Kochana piękny wynik![]()
Dziewczyny...mam wynik...43,6![]()
Na jeden dojrzały pecherzyk przypada Ok 250pg/mlNo to chyba będzie ok, bo mam estradiol 840 pg/ml i progesteron 1,29 ng/ml.
A nie będą Ci badac w klinice? U mnie zaraz przed transferem pobieraja krew na porgesteron. Jakby bylo malo to po transferze zwiększają dawki. Jesli nie robia to zrob sobie w dniu transferu rano. Jak będziesz miec malo to zwiekszysz dawke. Ja robilam przed podaniem lutinusa dopochwowo. Prolutex w zastrzykach mialam wieczorem.Dziewczyny myślicie, żeby zbadać progesteron dzień przed transferem? Biorę 1x rano progedex 25 w zastrzyku i 2x cyclogest 400. W ciąży z synkiem (naturalna) mój progesteron w ciąży był słaby. Nie wiem boje sie troche, że mimo leków na tym cyklu on będzie niski i lipa wyjdzie. Badać czy nie badać? A jak tak to przed braniem ich rano czy po wzieciu?
Ja w poniedziałek mam transfer i jutro mam zbadać progesteron . Cykl sztuczny , mam mieć minimum 10 ..Dziewczyny myślicie, żeby zbadać progesteron dzień przed transferem? Biorę 1x rano progedex 25 w zastrzyku i 2x cyclogest 400. W ciąży z synkiem (naturalna) mój progesteron w ciąży był słaby. Nie wiem boje sie troche, że mimo leków na tym cyklu on będzie niski i lipa wyjdzie. Badać czy nie badać? A jak tak to przed braniem ich rano czy po wzieciu