eij
Fanka BB :)
Transferujesz od razu te dwa ?Ok dodzwoniłam się. Jutro transfer !!! 2 się super rozwijają a 1 niestety odpadł. Więc dobry wynik jak na 3 komórki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Transferujesz od razu te dwa ?Ok dodzwoniłam się. Jutro transfer !!! 2 się super rozwijają a 1 niestety odpadł. Więc dobry wynik jak na 3 komórki![]()
Nieee. Ja miałam bardzo ciężka ciążę z synkiem. Leżąca, zagrożone przedwczesnym porofem, od 20 tc skurcze i skrócenie szyjki plus nie pozwolą mi ze względu na to, że jestem drobna kobietka. Chciałabym ale no nie da rady, za duże ryzykoTransferujesz od razu te dwa ?![]()
Rozumiem, trzymam kciuki za udany transferNieee. Ja miałam bardzo ciężka ciążę z synkiem. Leżąca, zagrożone przedwczesnym porofem, od 20 tc skurcze i skrócenie szyjki plus nie pozwolą mi ze względu na to, że jestem drobna kobietka. Chciałabym ale no nie da rady, za duże ryzyko
Genialnie, gratulacje i trzymam kciuki za transfer ;*Ok dodzwoniłam się. Jutro transfer !!! 2 się super rozwijają a 1 niestety odpadł. Więc dobry wynik jak na 3 komórki![]()
Ja miałam 7 z czego 6 się zapłodniło a finalnie zostały 2Mi dziś pobrali 7na punkcji . mam nadzieję że coś z tego będzie
![]()
Piękny wynikMi dziś pobrali 7na punkcji . mam nadzieję że coś z tego będzie
![]()
dziękitrzeba kupując śrubować wyciągnąć wewnętrzny najmniejszy listek ze środka pióropuszu. Jak łatwo wychodzi to powinien być dojrzały.
Z jednej strony super ze sa dojrzałe komorki gotowe do zapłodnienia.U mnie ze wstępnych informacji wynika, że pobrali 19 komórek ale tylko 6 jest dojrzałych i nadających się do zapłodnienia. Jeszcze czekam na wizytę u lekarza to pewnie dowiemy się więce