Bardzo szybko ! Uczucie jak przy zwykłym badaniu ginekologicznym , trzeba mieć tylko pełny pęcherz moczowy bo lepiej widać macicę wtedy . Wszystko trwa z 10-15 minutI jak było? Ile to trwa i jak w ogóle wygląda?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo szybko ! Uczucie jak przy zwykłym badaniu ginekologicznym , trzeba mieć tylko pełny pęcherz moczowy bo lepiej widać macicę wtedy . Wszystko trwa z 10-15 minutI jak było? Ile to trwa i jak w ogóle wygląda?
w krajach zachodnich nie wymagają pełnego pęcherza bo transfer jest bez usg. Nie wiem jak we Wiedniu.Bardzo szybko ! Uczucie jak przy zwykłym badaniu ginekologicznym , trzeba mieć tylko pełny pęcherz moczowy bo lepiej widać macicę wtedy . Wszystko trwa z 10-15 minut![]()
O, to ciekawe! Zobaczę, jak będzie u mnie... o ile będzie transfer. Tutaj generalnie jest BEZ większości rzeczy, więc bardzo możliwe, że są adeptami chybił-trafił... :-/w krajach zachodnich nie wymagają pełnego pęcherza bo transfer jest bez usg. Nie wiem jak we Wiedniu.
niekoniecznie bo tu tez transfery sie udają i to dość często, raczej tu chodzi o wprawę w ich robieniu. Wiedzą gdzie podać, nie jest potrzebne usg.O, to ciekawe! Zobaczę, jak będzie u mnie... o ile będzie transfer. Tutaj generalnie jest BEZ większości rzeczy, więc bardzo możliwe, że są adeptami chybił-trafił... :-/
w Hiszpanii,w krajach zachodnich nie wymagają pełnego pęcherza bo transfer jest bez usg. Nie wiem jak we Wiedniu.
Czyli jakas różnica jednak musi chyba bycTak, max jest bez recepty. Forte jest na receptę a dawka ta sama.
Właśnie wiem z tym pęcherzem ale u mnie troche problem bo mam nadreaktywny i wydaje mi sie, że zaraz sie posikam OKROPNE UCZUCIE a wcale dużo tego moczu nie jest. Nie wiem jak dam radeBardzo szybko ! Uczucie jak przy zwykłym badaniu ginekologicznym , trzeba mieć tylko pełny pęcherz moczowy bo lepiej widać macicę wtedy . Wszystko trwa z 10-15 minut![]()
Ja zawsze miałam taki pełny ze już mnie bolałWłaśnie wiem z tym pęcherzem ale u mnie troche problem bo mam nadreaktywny i wydaje mi sie, że zaraz sie posikam OKROPNE UCZUCIE a wcale dużo tego moczu nie jest. Nie wiem jak dam radepełny to znaczy tak że po prostu wiesz, że musisz czy tak, że już jest na maxa ciężko?
Ja tez wolałam widzieć na monitorku jak podają blastusieJa to nawet IUI miałam z USG i z prezentacją dla mnie jedzie znajduje się depozyt nasienia. Trochę nie wyobrażam sobie takiego transferu w ciemno.