L
Lebkuchen_mum
Gość
No to niech mnie zaskoczy...czekamNa miejscu Twojego zarodeczka bym się obraziła za ten brak wiary![]()
Kupiłam ostatnio prześlicznego pajacyka w rozmiarze 56....chciałabym go komus założyć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to niech mnie zaskoczy...czekamNa miejscu Twojego zarodeczka bym się obraziła za ten brak wiary![]()
Kumam...ja tez sie nie chciałam nastawiać pozytywnie bo wymyśliłam że wtedy łatwiej zniosę porażkę...tak nie jest..myśl pozytywnie ale z rezerwą . Trzymam kciuki...mocno...No to niech mnie zaskoczy...czekam
Kupiłam ostatnio prześlicznego pajacyka w rozmiarze 56....chciałabym go komus założyć![]()
A mi lekarz w ogóle nie zalecał testów sikanych. Tylko beta w 3,7i 10 wraz z estradiolem i progiem żeby ewentualnie zmienić dawkowanie hormonów.test sikany zlecają w 14dpt.
Wtedy dzwonisz do kliniki z wynikiem i ustalają pierwsze usg w okolicach 30dpt. Ja miałam w 33dpt ustalony. W 21dpt dostałam krwotoku. Dzwoniłam do kliniki ale wyblagalam tylko usg które zrobili w 26dpt - czyli 5 dni później, wtedy na usg był zarodek bez serca. A w dniu kiedy było ustalone usg było serduszko.
Założysz swojemu dziecku, odrobinę cierpliwościNo to niech mnie zaskoczy...czekam
Kupiłam ostatnio prześlicznego pajacyka w rozmiarze 56....chciałabym go komus założyć![]()
a w Holandii zero badań krwi i tylko testy sikane, ale tak jak pisałam robi się je wtedy kiedy test pokaże albo ciąże albo jej brak.A mi lekarz w ogóle nie zalecał testów sikanych. Tylko beta w 3,7i 10 wraz z estradiolem i progiem żeby ewentualnie zmienić dawkowanie hormonów.
No widzisz , wiec musi być pięknieOd męża na pocieszenie
Myślę że to nie na pocieszenie tylko za wysoką betę będzieOd męża na pocieszenie
Ja miałam zrobić bete w 10dpt. 9go zrobiłam sikańca na co mój dr, że sikane się mylą i ma być z krwi.A mi lekarz w ogóle nie zalecał testów sikanych. Tylko beta w 3,7i 10 wraz z estradiolem i progiem żeby ewentualnie zmienić dawkowanie hormonów.