Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym poszła 9 dnia. W tym dniu powinna już być ładna. Po co czekać jeszcze przez weekend aczkolwiek wiem, że czekasz i masz nadziejęJa z kolei zastanawiam się kiedy iść na betę. Mam niby zrobić 10 dpt ale to wypada w niedziele. Widzę, że wy robocie głowie 7dpt. Pani powiedziała jak nie mogę 10 to 11 iść. A mnie korci 9 dpt.
Wczoraj ogólnie jakiś słabszy dzień był bo i ja się popłakałam ;(
Bardzo mi przykro...Hej
Mam wyniki 7dpt beta 3,8. Pozamiatane .
Przytulam Cię mocnoHej
Przykro mi ;(Hej
A w niedzielę nie ma żadnego labu czynnego? U mnie w mieście jeden jestJa z kolei zastanawiam się kiedy iść na betę. Mam niby zrobić 10 dpt ale to wypada w niedziele. Widzę, że wy robocie głowie 7dpt. Pani powiedziała jak nie mogę 10 to 11 iść. A mnie korci 9 dpt.
Wczoraj ogólnie jakiś słabszy dzień był bo i ja się popłakałam ;(
Też właśnie przychylam się do 9 dnia poJa bym poszła 9 dnia. W tym dniu powinna już być ładna. Po co czekać jeszcze przez weekend aczkolwiek wiem, że czekasz i masz nadzieję![]()
Niestety to małe miasteczko ;PA w niedzielę nie ma żadnego labu czynnego? U mnie w mieście jeden jest![]()
Hej