reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Karinka31 póki są zarodki to jest nadzieja, glowa do góry kochana, ja wiem co czujesz mimo, że nie miałam jeszcze transferu ale 3 iui I wiem jak boli oczekiwanie a potem rozczarowanie, nie poddawaj się kochana trzymam za Ciebie i Twoje 2 piękne zarodki kciuki ! Być może teraz zmodyfikują Ci leki ???♡

Mam 2 blastki ale 3ab i 2 ab wiec nie liCze na cud

Urodziłam zdrowa córkę z blastki o gorszej ocenie morfologicznej. Licz na swój cud, bo potencjał ogromny!

Co do tego transferu to ja osobiście postępowałabym zgodnie z zaleceniem lekarza, ale nie liczyła, że będzie z tego ciąża... Ja jestem z tych, którzy ufają lekarzom i wierzę, że ma powód, żeby sprawdzić jak się sprawy mają za dwa dni. Może na podstawie wyniku będzie np w stanie sprawdzić czy doszło do próby implantacji, a to może będzie diagnostycznie cenna informacja przy kolejnym transferze? Zgaduje oczywiście, ale zakładałabym, że lekarz chce się temu jeszcze przyjrzeć.

A ja dalej nie mam wyników...
Już nawet mąż tam dzwonił.
Powiedzieli, że jeszcze nie są gotowe (no tak bo oczywiście 7 rano i kolejka ludzi 70+ bo przecież im się śpieszy....do grzania fotela).
Będą dziś a najpóźniej jutro. Zwariuję

@Karinka31 póki są zarodki to jest nadzieja, glowa do góry kochana, ja wiem co czujesz mimo, że nie miałam jeszcze transferu ale 3 iui I wiem jak boli oczekiwanie a potem rozczarowanie, nie poddawaj się kochana trzymam za Ciebie i Twoje 2 piękne zarodki kciuki ! Być może teraz zmodyfikują Ci leki ???♡
No wlasnie sa zarodki jest nadzieja. Ja mialam jednego jedynego i teraz znowu kolejna procedura bedzie. Po punkcji czulam sie okropnie mimo 3 komorek a kolejna procefura=wieksze dawki leków lub inne wiec jak bede miala wiecej komorek (oby) to prwnie i samopoczucie jeszcze gorsze a tak sie boje powtórki.
Przyłożę się jeszcze bardziej do diety, suplementy (sprobuję tego pimp my eggs) no i nie wiem co przy endo moge jeszcze zrobić żeby sie powiodło

reklama
Do góry