7dptA który dzisiaj dpt?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
7dptA który dzisiaj dpt?
Nie robiłabym sobie nadziei...
Tez tak myśle a to jest faszerowanie dodatkowo lekamiNie robiłabym sobie nadziei...
Z drugiej strony to tylko 2 dni...Tez tak myśle a to jest faszerowanie dodatkowo lekami
Ja z 3bb mam zdrowa córeczkę...Mam 2 blastki ale 3ab i 2 ab wiec nie liCze na cud
Mam 2 blastki ale 3ab i 2 ab wiec nie liCze na cud
No wlasnie sa zarodki jest nadzieja. Ja mialam jednego jedynego i teraz znowu kolejna procedura bedzie. Po punkcji czulam sie okropnie mimo 3 komorek a kolejna procefura=wieksze dawki leków lub inne wiec jak bede miala wiecej komorek (oby) to prwnie i samopoczucie jeszcze gorsze a tak sie boje powtórki.@Karinka31 póki są zarodki to jest nadzieja, glowa do góry kochana, ja wiem co czujesz mimo, że nie miałam jeszcze transferu ale 3 iui I wiem jak boli oczekiwanie a potem rozczarowanie, nie poddawaj się kochana trzymam za Ciebie i Twoje 2 piękne zarodki kciuki ! Być może teraz zmodyfikują Ci leki ???♡
Może będą dziś.. trzymam kciuki...wiem co przeżywasz.. trzymaj się...A ja dalej nie mam wyników...
Już nawet mąż tam dzwonił.
Powiedzieli, że jeszcze nie są gotowe (no tak bo oczywiście 7 rano i kolejka ludzi 70+ bo przecież im się śpieszy....do grzania fotela).
Będą dziś a najpóźniej jutro. Zwariuję