JestemMama!
Fanka BB :)
Jutro już jadę do kliniki dowiedzieć się jakie badania muszę zrobić i czekam na wyniki. Już w następny piątek powinny byćNo właśnie! A jak u Ciebie niecierpliwie czekam na wieści???? Bardzo w Ciebie wierzę! ♡
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro już jadę do kliniki dowiedzieć się jakie badania muszę zrobić i czekam na wyniki. Już w następny piątek powinny byćNo właśnie! A jak u Ciebie niecierpliwie czekam na wieści???? Bardzo w Ciebie wierzę! ♡
U mnie serduszka były 23 dptaha aha , dobrze wiedziećjeszcze wszystko przede mną mam nadzieje
![]()
O jedno zero za małoniektórzy mówią , ze jak beta przekroczy 1000 nieprawda to ?
Masz policystyczne jajniki? Myślę, że lepiej takie amh niż za niskie. Ja np miałam przed stymulacją 2,3, a nic prawie nie wyhodowałamja mam AMH 7.71![]()
tak mamMasz policystyczne jajniki? Myślę, że lepiej takie amh niż za niskie. Ja np miałam przed stymulacją 2,3, a nic prawie nie wyhodowałam![]()
ale wszystko skończyło się ok ?O jedno zero za małopowyżej 1000 powinien być widoczny pęcherzyk ciążowy, powyżej 10000 serduszko. To też zależy od sprzętu, więc nie należy się aż tak do tych wartości przywiązywać. U mnie było mniej więcej tak, że beta ok 1500 w sobotę i w poniedziałek pęcherzyk, a z serduszkiem podobnie, w piątek ostatnia beta jaką robiłam była ok 16000 i w poniedziałek serduszko. Dokładnie 6+0 jeśli chodzi o wiek ciąży. Ale pierwotnie USG miało być później o kilka dni dla pewności właśnie, żeby już serduszko było, tylko trafiłam szybciej do lekarza z krwawieniem.
Zarodek był z 5diby 3bcGratulucje Kochana!!! Jak mogę zapytać ilu dniowy i jakiej klasy miałaś transferowany zarodek?
Tak, dziewczyny znają moją historięale wszystko skończyło się ok ?
Ale superZarodek był z 5diby 3bc![]()
był to świeży transfer ?Ale superU mnie szczęśliwe było 2 bc
i strasznie się przejmowałam,bo wtedy krążyły jakieś tabelki na forum, że z takich rzadko są szczęśliwe ciąże. Teraz już wiem, że nie ma co patrzeć na ocenę morfologiczną, jeśli jest uznany z prawidłowy i możliwy do transferu to każdy może być tym szczęśliwym
czekam na kogoś z dzidziusiem z zarodka bc z 6 doby
może ktoś nam się tu taki trafi też
![]()