Super wiadomość bo ja teraz miałam podane 2 z 6 doby klasy 4bc i 5bc…jutro idę na beteZarodek był z 5diby 3bc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super wiadomość bo ja teraz miałam podane 2 z 6 doby klasy 4bc i 5bc…jutro idę na beteZarodek był z 5diby 3bc![]()
Trzymam kciukiSuper wiadomość bo ja teraz miałam podane 2 z 6 doby klasy 4bc i 5bc…jutro idę na bete
Trzymam kciukiSuper wiadomość bo ja teraz miałam podane 2 z 6 doby klasy 4bc i 5bc…jutro idę na bete
Tak,u mnie był świeży transferbył to świeży transfer ?
i gratulacje![]()
Bardzo trzymam kciuki!Super wiadomość bo ja teraz miałam podane 2 z 6 doby klasy 4bc i 5bc…jutro idę na bete
Ja amh 2.1 i wyhodowałam 3 pecherzyki a kolezanka na tych samych lekach przy amh 0.9 wyhodowała 6 komorekMasz policystyczne jajniki? Myślę, że lepiej takie amh niż za niskie. Ja np miałam przed stymulacją 2,3, a nic prawie nie wyhodowałam![]()
Pcos ?ja mam AMH 7.71![]()
To super słyszeć! Ja mam taki ♡ ale na samym końcu będzie transferowany ♡Ale superU mnie szczęśliwe było 2 bc
i strasznie się przejmowałam,bo wtedy krążyły jakieś tabelki na forum, że z takich rzadko są szczęśliwe ciąże. Teraz już wiem, że nie ma co patrzeć na ocenę morfologiczną, jeśli jest uznany z prawidłowy i możliwy do transferu to każdy może być tym szczęśliwym
czekam na kogoś z dzidziusiem z zarodka bc z 6 doby
może ktoś nam się tu taki trafi też
![]()
Ja mam amh 1,87 i miałam 12 pęcherzyków, w tym 11 dojrzałych. To chyba zależy jak się reaguje na stymulacjęJa amh 2.1 i wyhodowałam 3 pecherzyki a kolezanka na tych samych lekach przy amh 0.9 wyhodowała 6 komorek![]()