JestemMama!
Fanka BB :)
Ale że gdzie taki piękny horoskop znalazłaś ??? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć na sierpień dla siebieTak pisalyscie o sierpniu że zaczęłam szukać w necie i trzymam się tej myśli że to się sprawdzi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale że gdzie taki piękny horoskop znalazłaś ??? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć na sierpień dla siebieTak pisalyscie o sierpniu że zaczęłam szukać w necie i trzymam się tej myśli że to się sprawdzi![]()
Tez o tym pomyślałamAle że gdzie taki piękny horoskop znalazłaś ??? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć na sierpień dla siebie![]()
Super, że trafiłaś na Panią Doktor ♡ teraz zeby immunologia wyszła wspaniale , a czy robiliście pgt zarodka może?Cóż a ja rezygnuje w tym miesiącu z transferu. Trafiłam na monitoring endometrium przed transferem do zupełnie obcej pani doktor u której teraz będę się leczyła. Mam wizytę u immunologa 5 sierpnia i później już tylko badania i nowości o moim stanie zdrowia
Postawiliśmy ostatecznie na szukanie przyczyny niepowodzenia 1 transferu i wyciszeniu endometriozy![]()
NieSuper, że trafiłaś na Panią Doktor ♡ teraz zeby immunologia wyszła wspaniale , a czy robiliście pgt zarodka może?![]()
Ale że gdzie taki piękny horoskop znalazłaś ??? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć na sierpień dla siebie![]()
Dobra ja nie ogarniam , nie mogę znaleźć
Jaki znak zodiaku?Dobra ja nie ogarniam , nie mogę znaleźćtępa dzida ze mnie
![]()