Deess.
Fanka BB :)
ja zazwyczaj mam niskie a takie jakie powinno być to u mnie wyższeTrzymamy kciuki, wiemy co przeżywaszciśnieniem się nie przejmuj, ja w klinice mialam chyba najwyższe ever
będzie pięknie zobaczysz ❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja zazwyczaj mam niskie a takie jakie powinno być to u mnie wyższeTrzymamy kciuki, wiemy co przeżywaszciśnieniem się nie przejmuj, ja w klinice mialam chyba najwyższe ever
będzie pięknie zobaczysz ❤
Mi w klinice mówili, że bez sensu.Dziewczyny, czy słyszałyście opinie o korzyściach zastosowania nacinania otoczki (AH) u zarodków przebadanych genetycznie (a więc takich, na których dokonano biopsji)? Czy jest to w ogóle konieczne?
Ja miałam tak robione przed każdym transferem, w związku z zaleceniem lekarza. Przy każdym transferze miałam implantacje.Dziewczyny, czy słyszałyście opinie o korzyściach zastosowania nacinania otoczki (AH) u zarodków przebadanych genetycznie (a więc takich, na których dokonano biopsji)? Czy jest to w ogóle konieczne?
Estrofem odstawiłam już dawno, teraz odstawiam Cyclogest, dyphaston 3x dziennie nadal kontynuujęDziewczynydo którego tygodnia ciąży bralyscie leki będąc na cyklu sztucznym?
Gratuluję świetnych wynikówJa miałam tak robione przed każdym transferem, w związku z zaleceniem lekarza. Przy każdym transferze miałam implantacje.
Nie jestem przekonana czy biopsja (czyli malutkie naklucie w celu pobrania kilku komórek) jest równoważna z nacięciem osłonki. Wydaje mi się, że przy biopsji oslonka może być w mniejszym stopniu naruszona.
Ale to tylko moje domysłynie wiem jaka jest prawda. Jak zawsze słuchałam lekarza
źle na tym nie wyszłam
![]()
Estrofem odstawiłam już dawno, teraz odstawiam Cyclogest, dyphaston 3x dziennie nadal kontynuujeDziewczynydo którego tygodnia ciąży bralyscie leki będąc na cyklu sztucznym?
U mnie 9+5.Ja biorę cały czas estrofen, cyclogest i prolutex mam dwa razy dziennie. Właśnie który to już tydzień u Ciebie ? U mnie w aplikacji pokazuje 7 +1 to rozumieć to jak 8 tydzień?