Serduszkowelove
Fanka BB :)
Dziewczyny jest pik !!! Lh 40 i estradiol 500, progesteron 0.7 , czyli pewnie w nocy się zaczęło? zobaczymy co dzisiaj wyjdzie na usg , trzymajcie mocno kciuki za Nas ♡♡♡
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedna stymulacja z której uzykalam 11 blastocyst. Badalam 6 blastocyst. Transferowalam tylko przebadane.Kochana a powiedz mi te 2 poprzednie badałaś pgt, czy dopiero przy transferze z bliźniakami? Miałaś 2 stymulacje?
ja uzyskałam 10 blastek z 11 zapłodnionych@Kocka 11 blastocyst! Imponujący wynik
Invicta Gdańsk? Jeśli tak to kto Cie prowadził do stymulacji? Bo to jakieś mistrzowstwo![]()
Czy to Twoje pierwsze badanie z krwi w tym cyklu?Dziewczyny jest pik !!! Lh 40 i estradiol 500, progesteron 0.7 , czyli pewnie w nocy się zaczęło? zobaczymy co dzisiaj wyjdzie na usg , trzymajcie mocno kciuki za Nas ♡♡♡
Drugie pierwsze było w sobotęCzy to Twoje pierwsze badanie z krwi w tym cyklu?
A jakie miałaś wyniki w 8dc? Pójdę chyba jutro rano zrobić sobie lh, estradiol i progesteron (to będzie 9dc).Drugie pierwsze było w sobotę8dc
Wiara czyni cuda przenosi góry napewno się uda ona burzy muryyyyyLoveeee
mocno w to wierzę
![]()