JestemMama!
Fanka BB :)
OMG teraz to już musi się udaćMocno w to wierzę
Ale wierzę tez w ciebie ze pomimo tylu bitw nie poddałaś się, działasz i walczysz dalej
Podziwiam
Zobaczysz 2023 będzie nasz
Stawiam porządna flachę jak bedzie inaczej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OMG teraz to już musi się udaćMocno w to wierzę
Ale wierzę tez w ciebie ze pomimo tylu bitw nie poddałaś się, działasz i walczysz dalej
Podziwiam
Zobaczysz 2023 będzie nasz
Stawiam porządna flachę jak bedzie inaczej![]()
Dzięki wielkie.Na pewno mnie nie kojarzysz bo jestem,,nowa" na forum aczkolwiek jestem z Tobą całym serduszkiem kochana ♡ pomodlę się dzisiaj za Twojego aniołka
Nie może być inaczejOMG teraz to już musi się udaća spotkamy się nie na flaszce a na kawce z naszymi maleństwami
![]()
Dzisiaj był temat TSH więc polecam sprawdzić hormony tarczycy, homocysteinę i może cukier i insulinę, bo warto mieć to pod kontrolą. Z suplementów to najważniejszy kwas foliowy, dodatkowo możesz zarzucić jakieś dha albo omega, Wit D, może Wit z grupy B. Nic więcej mi nie przychodzi do głowy, zresztą lekarz na pewno cię pokieruje. Niektóre kliniki wymagają badania na czystość pochwy i chlamydię ale one są ważne chyba 3 miesiące więc lepiej je zrobić na ostatnią chwilę.Ciesze się ze wróciłam i kilka dobrych starych duszyczek jeszcze mnie pamieta
Jak juz wspomniałam na 5 września mam wizytę w klinice . 3 tyg temu byłam u swojej gin podwozie wszystko ok , okres o dziwo jak w zegarku co 28,29 dni a wcześniej różnie z tym bywało bo cykl i nawet po 40 dni miałam. Cytologia tez ok . Zrobiłam tez badania takie ogólne w sensie hormony , morfologia , mocz, cholesterol , próby wątrobowe, poziom kwasu i witami itp . Będę robić jeszcze w poniedziałek pakiet na trombofilie bo mojemu Tymusiowi wyszła nadkrzepkiwosc wrodzona i chce to sprawdzić .
Poradźcie mi proszę co jeszcze mogę zrobić? W sensie jakieś badania ? Na pierwsza wizytę? Żeby nie tracić czasu ?
Macie jakieś specjalne suplementy które stosujecie ? Kompletnie wypadłam z trybu invi i nie wiem nawet od czego zacząć
Przypominam ze mam niedrożne jajowody tak to wszystko chula .
Fenk juDzisiaj był temat TSH więc polecam sprawdzić hormony tarczycy, homocysteinę i może cukier i insulinę, bo warto mieć to pod kontrolą. Z suplementów to najważniejszy kwas foliowy, dodatkowo możesz zarzucić jakieś dha albo omega, Wit D, może Wit z grupy B. Nic więcej mi nie przychodzi do głowy, zresztą lekarz na pewno cię pokieruje. Niektóre kliniki wymagają badania na czystość pochwy i chlamydię ale one są ważne chyba 3 miesiące więc lepiej je zrobić na ostatnią chwilę.
Reszta to dobra dieta i spokój w miarę możliwości. Trzymam kciuki![]()
U mnie są ważne 6 miesięcyDzisiaj był temat TSH więc polecam sprawdzić hormony tarczycy, homocysteinę i może cukier i insulinę, bo warto mieć to pod kontrolą. Z suplementów to najważniejszy kwas foliowy, dodatkowo możesz zarzucić jakieś dha albo omega, Wit D, może Wit z grupy B. Nic więcej mi nie przychodzi do głowy, zresztą lekarz na pewno cię pokieruje. Niektóre kliniki wymagają badania na czystość pochwy i chlamydię ale one są ważne chyba 3 miesiące więc lepiej je zrobić na ostatnią chwilę.
Reszta to dobra dieta i spokój w miarę możliwości. Trzymam kciuki![]()
Jak płynie? Chmmmm, może u innych dziewczyn jest lepiej ale umnie to życie płynie szybko i nerwowo@fredka84 kogo ja widzę??? Powiadaj, jak płynie życie z małym ssakiem![]()
O kurde, to masz wesoło. Pewnie za plackiem taki łobuz albo po tym jadzie co od niego dostałaśJak płynie? Chmmmm, może u innych dziewczyn jest lepiej ale umnie to życie płynie szybko i nerwowo. Trafił mi się mały nerwus. Jest szybki jak diabli, cały czas się rusza jak w kołowrotku i wszystko mu się po chwili nudzi
. Jak widzę te reklamy pieluch w TV i te spokojne dzieci, to aż niedowierzam, że takowe istnieją
. Aż strach jak na nogi pójdzie
A tak poza tym, to jest czasem naprawdę ciężko. Myślę, że ja się za bardzo przyzwyczaiłam do wygodnego życia a tu taki zwrot akcji nastąpił. Jak mały mnie wkurza to chcę żeby w końcu poszedł spać, a jak śpi to siedze i jego zdjęcia oglądam i czekam aż wstanie
. Jakiś syndrom Sztokholmski czy co
. Taka ze mnie matka Polka
A u was co słychać? Dalej walczysz mysza?