Cudowny wynik. A ile zapladnialiscie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowny wynik. A ile zapladnialiscie?
wiesz co , zastanawiałam się nad tym , ale chyba nie. Robiłam ostatnio cały panel nieplodnosciowy z mutacjami , kariotypy nasze są okej , maz robił pakiet nasienia i fragmentację . U mnie to problem z jajowodami . Embiolog mówiła, ze wszystko jest okej jeszcze 5 razy pytałam z tego stresuPiekny wynik gratulacje
Będziecie badac ?
19 pobranych 7 było dojrzałych i te zostały. zapłodnioneCudowny wynik. A ile zapladnialiscie?
gratulacjeJuż po wizyciez malenstwem wszytko okej
serce wali jak dzwon
8 +1wiec odetchnęłam trochę z ulgą bo strasznie się bałam
![]()
Supeeeerwiesz co , zastanawiałam się nad tym , ale chyba nie. Robiłam ostatnio cały panel nieplodnosciowy z mutacjami , kariotypy nasze są okej , maz robił pakiet nasienia i fragmentację . U mnie to problem z jajowodami . Embiolog mówiła, ze wszystko jest okej jeszcze 5 razy pytałam z tego stresumówiła ze bardzo dobra morfologia 4AA , 4 AB , 3BB a reszty nie pamietam tylko te zapisałam
dokumenty odbiorę w klinice to będę wiedziała co i jak bo przez telefon to emocje mega , czekam za mailem z terminem wizyty i zobaczymy co dalej
i kiedy transfer
![]()