netka_lp
Fanka BB :)
Nie generalizuj, ja się leczę w gamecie w wawie i tam są na prawdę super lekarzeNic nie bierz kochana na własną rękę, zmieniaj klinikę i musisz trafić na profesjonalistów, ja bym nie ufala tej klinice ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie generalizuj, ja się leczę w gamecie w wawie i tam są na prawdę super lekarzeNic nie bierz kochana na własną rękę, zmieniaj klinikę i musisz trafić na profesjonalistów, ja bym nie ufala tej klinice ...
Nie generalizuje, oparłam się na opinii koleżanki i mialam prawo stwierdzić, że podejście jest byle jakieNie generalizuj, ja się leczę w gamecie w wawie i tam są na prawdę super lekarze
Od pozytywu powinien pęknąć w 24-36 h. Wiec jak wszystko pójdzie dobrze to tak .Miłego dnia
Wstałam rano i mam pozytywny test owulacyjny. To chyba do niedzieli pęknie ten pęcherzyk?
Wiem, wiemOd pozytywu powinien pęknąć w 24-36 h. Wiec jak wszystko pójdzie dobrze to tak .
Ale od określenia owulacji jest usg , kontrola wizyta . Testy owulacyjne nie dają żadnej gwarancji ale trzymam kciuki żeby się udało![]()
Ja akurat leczę się u docent ale byłam u 3 innych lekarzy i faktycznie za jednym nie przepadam. Ale np ostatni transfer robiła mi dr O i muszę powiedzieć że mega profesjonalna.Ja sama odczuwam na sobie takie podejście, a byłam tam u 3 lekarzy. Nie byłam tylko u dr Sz. @netka_lp
Dziewczyny, melduję, że punkcję mam 17.08trzymajcie kciuki!
Edit : to odpowiedz na punkcje Maszki![]()