kostka123
Fanka BB :)
Ja dostałam w trzecim dniuDziewczyny jak długo po odstawieniu leków po nieudanym transferze czeka się na okres...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dostałam w trzecim dniuDziewczyny jak długo po odstawieniu leków po nieudanym transferze czeka się na okres...
Hej@Karinka31 co u Ciebie?
Mi z tej procedury pobrali 6 komórek. Z tego 2 niedojrzałe a 2 zdegenerowane, 2 zapłodniali i uzyskaliśmy najlepszej jakości zarodek.Na początku prawie w ogóle nie rosły i były tylko 3, 2 dni przed punkcja było 6 pęcherzyków. Z czego udało się wydobyć 5 komórek w tym 4 niedojrzałe.
Kiedy Beta ?Witajcie!
Mam 36 lat. Już się tu kiedyś udzielałam podczas pierwszej procedury.
Tydzień temu (8.08) miałam transfer świeżego zarodka 5.1.1. To była moja 4 procedura z której uzyskaliśmy jeden tak dobry zarodek jak nigdy wcześniej. Drugi zarodek nie przetrwał.
Tak strasznie liczę na ten który jest we mnieCzasem pobolewa/ćmi mnie lekko brzuch i nie wiem czy to dobry znak czy mój organizm odrzuca kropka
![]()
Zrób betę jutro. Już powinna być dodatnia. Nad pobolewaniami nie ma co dywagowac, mogą świadczyć i o zagniezdzeniu i o nadchodzącym okresie. Beta prawdę powie.Witajcie!
Mam 36 lat. Już się tu kiedyś udzielałam podczas pierwszej procedury.
Tydzień temu (8.08) miałam transfer świeżego zarodka 5.1.1. To była moja 4 procedura z której uzyskaliśmy jeden tak dobry zarodek jak nigdy wcześniej. Drugi zarodek nie przetrwał.
Tak strasznie liczę na ten który jest we mnieCzasem pobolewa/ćmi mnie lekko brzuch i nie wiem czy to dobry znak czy mój organizm odrzuca kropka
![]()
Jutro już by wyszła? Nie za wcześnie? Dziś jest 7dpt. Myślałam o piątku bo jak się nie uda to przechoruje to w weekendZrób betę jutro. Już powinna być dodatnia. Nad pobolewaniami nie ma co dywagowac, mogą świadczyć i o zagniezdzeniu i o nadchodzącym okresie. Beta prawdę powie.
U mnie 7dpt już była pozytywnaJutro już by wyszła? Nie za wcześnie? Dziś jest 7dpt. Myślałam o piątku bo jak się nie uda to przechoruje to w weekend![]()
9dpt miałam i kreskę na sikancu i na becie 204Jutro już by wyszła? Nie za wcześnie? Dziś jest 7dpt. Myślałam o piątku bo jak się nie uda to przechoruje to w weekend![]()
A miałaś wcześniej jakieś objawy?U mnie 7dpt już była pozytywna