reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie dziewczyny do was czy po za biegu in vitro miałyście plamienie implantacyjne ? Bo ja już na forum nie zagladalam od ponad roku bo mam synka z in vitro udało mi się za 3razem . Pisałam już dużo wcześniej o tym 2020roku . Cała historię . 12.08. 2022 podeszłam do za biegu in vitro aby mój syn miał rodzeństwo ,mieliśmy ostatnie 2zarodki 3.2.2 i 3.1.1 i oby dwa zostały podane . Lekarz zachował całą procedurę z 3zabiegu który był pomyślnie . Weryfikację mam 18.08 nie mogę się doczekać . Nie pamiętam czy po przednio miałam plamienie implantacyjne .
Osobiście nie miałam ale to też zapewne zależy od organizmu . Ktoś może mieć plamienia inna nie musi 😉 trzymam kciuki za pozytywną betę 👊🏼✊🏻✊🏻✊🏻♥️

reklama
jeśli chodzi o pinki to tylko te strumieniowe ponoc są dobre. Kasetonowe ponoć właśnie reagują ze pojawia się 2 kreska i zanika. Ja robiłam tylko holenderskie testy z action te najtańsze i jeszcze z innej firmy a potem tylko te digital. Tak wyglądały moje pierwsze testy, te co są 4 na zdjęciu to 8 i 9dpt
Właśnie strumieniowy robiłam i się zniechęciłam, coś czuję że nic z tego i niepotrzebnie biorę ten progesteron , tragedia ....

Właśnie strumieniowy robiłam i się zniechęciłam, coś czuję że nic z tego i niepotrzebnie biorę ten progesteron , tragedia ....
Jak już bardzo chcesz zrobić sikańca to tylko z rana 😉 u Ciebie dziś 7dpt ?

Ja w 7dpt na sikańcu miałam taką krechę na pinku ale to też nie ma się co sugerować . Tu tylko Beta prawdę powie .

Ale będzie bet dużo w tym tygodniu ♥️♥️♥️ Oby wszystkie były pozytywne ♥️

Załączniki

• EA3C1843-4D32-437A-A617-D371C3D0E599.jpeg
    EA3C1843-4D32-437A-A617-D371C3D0E599.jpeg
    170,6 KB · Wyświetleń: 117
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry