Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak u Ciebie ?? Jak po punkcji już coś wiadomo???@jolancik masz juz wyniki?
Cos tam wiadomo, ale szału nie ma, więc nie chcę jeszcze pisać, jutro lub w poniedziałek będę wiedziała więcej wtedy dam znać. Ciężko mi informować wszystkich o drobnych porażkach. Trzymajcie za nas proszę kciuki, bo bardzo tego potrzebujemy.A jak u Ciebie ?? Jak po punkcji już coś wiadomo???
Mam te same mutacje tylko w heterozygocie.Pomóżcie proszę to rozszyfrować …
Zrobiłam pakiet na trombofilie …
Mam wykryte 2 mutacje tak ?
Co one oznaczają ? Póki co nie chce wpisywać nic w Google . Wysłałam wyniki tylko mojej Pani gin No i teraz wam pisze … wiem ze niektóre z was jakieś mutacje miały … ale czy akurat te ? I o czym one świadczą ? Będę musiała brać jakieś leki ? Chce mi się wyć ….
Zobacz załącznik 1434666
Jasne, że trzymamyCos tam wiadomo, ale szału nie ma, więc nie chcę jeszcze pisać, jutro lub w poniedziałek będę wiedziała więcej wtedy dam znać. Ciężko mi informować wszystkich o drobnych porażkach. Trzymajcie za nas proszę kciuki, bo bardzo tego potrzebujemy.
Ja miałam plamienia po transferze, na drugi dzień było okDziewczyny, co to może być. Miałam transfer przed godz. 14, od owulacji boli mnie brzuch jak na okres, a teraz mam jakieś plamienie, a to przecież za wcześnie na plamienie implantacyjne
I właśnie przyszły wyniki - progesteron 9,9 a TSH 2,29![]()
To jestem ciut spokojniejsza. DziękujęJa miałam plamienia po transferze, na drugi dzień było ok
może podrażnienie od wziernika?Dziewczyny, co to może być. Miałam transfer przed godz. 14, od owulacji boli mnie brzuch jak na okres, a teraz mam jakieś plamienie, a to przecież za wcześnie na plamienie implantacyjne
I właśnie przyszły wyniki - progesteron 9,9 a TSH 2,29![]()
Trzymam mocno bo doskonale wiem jaki to ogromny stresCos tam wiadomo, ale szału nie ma, więc nie chcę jeszcze pisać, jutro lub w poniedziałek będę wiedziała więcej wtedy dam znać. Ciężko mi informować wszystkich o drobnych porażkach. Trzymajcie za nas proszę kciuki, bo bardzo tego potrzebujemy.