reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, co to może być. Miałam transfer przed godz. 14, od owulacji boli mnie brzuch jak na okres, a teraz mam jakieś plamienie, a to przecież za wcześnie na plamienie implantacyjne 😲
I właśnie przyszły wyniki - progesteron 9,9 a TSH 2,29 😢
Plamienie może być od wziernika, tym się nie martw.
Progesteron mógłby być wyższy chociaż nie ma tragedii. Poproś lekarza o receptę na prolutex, bardzo szybko ci podbije progesteron.
Trzymam kciuki ✊♥️

reklama
Zapytałam lekarza zawczasu o ten estradiol, bo dzień po owulacji już mi spadł do 60 i powiedział, że akurat nim to się mam nie martwić, tylko progesteronem - cykl naturalny
Na naturalnym nie ma pewnie, ale na cyklu sztucznym estradiol też ma znaczenie. Ja jak miałam przedłużane leki w 5 tc to lekarz zapomniał mi wypisać, bo sobie pomylił, że byłam na cyklu naturalnym i godzinę po wizycie dzwonił do mnie, że jeszcze muszę jednak brać estrofem, że mi wypisał receptę, bo wcześniej się pomylił.

Caro co u Ciebie? Ostatnio właśnie się zastawiałam co u Was, bo razem miałyśmy transfer.
Trochę znikłam z forum .
Po poprzednich porażkach. Zmieniłam klinikę i zrobiłam nową stymulację z Pgd. I to była dobra decyzja ;) . Przygotowania zajęły ponad pół roku ale w czerwcu miałam transfer i jest ciąża;) 13 tydzień;). Oczywiście od początku jakieś krwiaki , plemienia. Ostatnie dwa dni temu obfite z wizytą na Sor, ale maluch się trzyma ;)
Zaglądam tutaj i kibicuję dziewczyną

Trochę znikłam z forum .
Po poprzednich porażkach. Zmieniłam klinikę i zrobiłam nową stymulację z Pgd. I to była dobra decyzja ;) . Przygotowania zajęły ponad pół roku ale w czerwcu miałam transfer i jest ciąża;) 13 tydzień;). Oczywiście od początku jakieś krwiaki , plemienia. Ostatnie dwa dni temu obfite z wizytą na Sor, ale maluch się trzyma ;)
Zaglądam tutaj i kibicuję dziewczyną
jejku najlepsza wiadomość jaka czytam 🥰 tak się ciesze na kiedy termin?

Od czego zależy transfer w sztucznym cyklu ,w sensie, że w którym dniu cyklu się odbędzie, bo jestem na cyklu sztucznym w 1 dc miałam wizytę i mam estrofem i estradiol, miałam mieć wizytę jutro czyli to 15 dc ,ale lekarz odwołał wszystkie wizyty ,bo go nie będzie I mam mieć wizytę we wtorek czyli 18 dc ja się nie znam ,ale to nie za późno, żeby mieć transfer w tym cyklu ?

Od czego zależy transfer w sztucznym cyklu ,w sensie, że w którym dniu cyklu się odbędzie, bo jestem na cyklu sztucznym w 1 dc miałam wizytę i mam estrofem i estradiol, miałam mieć wizytę jutro czyli to 15 dc ,ale lekarz odwołał wszystkie wizyty ,bo go nie będzie I mam mieć wizytę we wtorek czyli 18 dc ja się nie znam ,ale to nie za późno, żeby mieć transfer w tym cyklu ?
ja miałam już w 11dc usg i endo miało 10mm, transfer ustalony na 17dc, od 14dc brałam progesteron

reklama
Ja transfer mialam raz w 20dc a drugi raz w 23dc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry