Mój starszy syn już odchowany, jednym słowem ogarnięty więc mało przy nim robotyOd zera do bohateraZdecydowanie już nigdy nie będziecie się nudzić
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój starszy syn już odchowany, jednym słowem ogarnięty więc mało przy nim robotyOd zera do bohateraZdecydowanie już nigdy nie będziecie się nudzić
![]()
ja mam jeszcze 5 do zabranaJa jak przygarnę trzecie dziecko, to będziemy z mężem jak patologia![]()
Realnie ile planujesz? Wszystkie?ja mam jeszcze 5 do zabrana![]()
A jaki wpływ ma trombofilia na zagniezdzenie ? Pytam ,bo moja mama umarła na zator i siostra zrobiła badanie genetyczne na trombofilie i wyszło jej ,że też ma . Ja nie robiłam, ale wspomniałam o tym lekarzowi i trzy dni po transferze mam brać acard.Ehh czekanie najgorszeHihihi , ja coś czuję że mam tam jeszcze synka i córeczkę, ja byłam na konsultacji dzisiaj 2h , jestem bardzo zadowolona, robię całą trombofilie ,doktor zaleciła, narazie nie tykam bardziej immunologii i nie będę tykać raczej, mam zabronione podawane 2 zarodki ze względu na wiek I że są przebadane, nie dyskutowałam
jestem pokorna i cierpliwa, czas pokaże jakie efekty przyniosą te działania, oczywiście test uma przed i jak coś wlew z atosibanu
![]()
powiem tak że nie chciała bym nikogo tam zostawićRealnie ile planujesz? Wszystkie?![]()
To co się dzieje z tymi ratami to jakaś porażkamała moja ma 3 miesiące a ja już myślę co zrobimy jak kasa się skończy w maju bo raty tam nam do góry poszły że jakaś magia.
A z której doby był mrozaczekOsobiście miałam już dobrze widoczna kreskę![]()
Ja podałam dwa zarodki nie było kreski podwójnej może beta coś w piątek pokazeMi pokazał ale przy bliźniakach, wtedy już wiedziałam że jestem w ciąży bo betę miałam 147![]()
a jakTo co się dzieje z tymi ratami to jakaś porażkaz każdej strony dobijają
![]()