W sensie w jakim wieku idą do żłobkaA czemu się pytasz?
Urodziły się 30 czerwca ale to wcześniaki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sensie w jakim wieku idą do żłobkaA czemu się pytasz?
Urodziły się 30 czerwca ale to wcześniaki.
Ja jestem z gyncentrum KrkCzy jest tu ktoś z gyncentrum?
Zastanawiam się nad przeniesieniem. Napisałam do nich kiedy otworzą placowkę wJa jestem z gyncentrum Krk
Ale wiesz, że to jeszcze może być za szybko także jeszcze nie smutamy. Za 2 dni wynik będzie bardziej wiarygodny. Dalej trzymamNo niestety, beta <0,2
Tylko betę, reszta ładna, ale poczekaj że dwa dni.Ja już nie mam więcej zarodkówMam tylko 5 komórek zamrożonych
Edit. Myślisz że powtarzać cały zestaw czy tylko betę?
Trzymam kciuki mocno, że ruszy! ♡ A nie chciałabyś spróbować Bociana w Wawie ? Ja np jeśli teraz ta pierwsza procedura się nie powiedzie to spróbuję BocianaZastanawiam się nad przeniesieniem. Napisałam do nich kiedy otworzą placowkę w
Warszawie, bo napisane że wkrótce. Ale rozważam inne miasta, bo mam komórki i nasienie zamrożone i tylko na transfer bym pojechala. A tam mają tanie badania PGT-A i szybkie.
Czy orientujesz się czy płeć też jest określana? I jak z transferami w soboty i niedziele?
Ja mam to samo jeszcze teraz znów podwyżka. Ale najważniejsze żeby nam się udało kasa jakoś się zdobędziea jakmy tylko oddaliśmy do banku kosztorys że skończyliśmy remont i cyk rata o 700 zł podnieśli a mamy dwa kredyty także ten
![]()
Jesli chodzi o plec to nie ma tej informacji na wynikach. W Katowicach maja transfery w weekend (na pewno w sob, nie wiem jak w nd) bo raz bylo prawdopodobieństwo, ze moge miec i mi proponowali, zebym jechala do Katowic. Nie wiem jak inne miasta na Śląsku. W krk na pewno nie było do tej pory.Zastanawiam się nad przeniesieniem. Napisałam do nich kiedy otworzą placowkę w
Warszawie, bo napisane że wkrótce. Ale rozważam inne miasta, bo mam komórki i nasienie zamrożone i tylko na transfer bym pojechala. A tam mają tanie badania PGT-A i szybkie.
Czy orientujesz się czy płeć też jest określana? I jak z transferami w soboty i niedziele?
Poczekaj bo on mrożony? Oni odmrażają kilka godzin przed. To ze procesy życiowe wróciły to nie znaczy ze już „ nie spi”wyniki były z 5dpt
ponad rok będą miałyW sensie w jakim wieku idą do żłobka![]()
A ktoś Ci obiecywał ze będzie lepiej?Gówniany ten sierpień...