Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie sie pomylił a mialam już wysoka bete.. tylko beta prawde Ci powie. Ja nadal wierze, ze sie udalo i trzymam kciukiNa betę zaraz jadę , robiłam sikanca i jeszcze nigdy się nie pomylił, więc jestem pewna na 10000% ... nie chce o tym rozmawiać , nie tym razem ... Za dużą nadzieję miałam w tym transferze , za bardzo wierzyłam że się uda ...
Nie wiem nawet co napisać.....Na betę zaraz jadę , robiłam sikanca i jeszcze nigdy się nie pomylił, więc jestem pewna na 10000% ... nie chce o tym rozmawiać , nie tym razem ... Za dużą nadzieję miałam w tym transferze , za bardzo wierzyłam że się uda ...
Byłam dziś na becie, ale sikaniec negatywny, więc i takich wyników się spodziewam, choćbym bardzo nie chciała.
Edit. Nie mam już śnieżynek, w ciążę naturalną nie mogę też próbować.
Te 50% to jest pewnie ogólnie. Dużo zależy od wieku ,amh ,zdrowia i zarodka ,więc u każdej procentowo to napewno będzie wyglądało inaczej . Mi embriolog mowil ,że mrożony zarodek zwiększa szanse do 50 % . Zawsze większa nadzieja, jak przy iui. W klinice spotkałam dziewczyny ,które po 5,6 iui nie udanych ,mają pierwsze podejscie do ivf udane. Jedna była w 2 ciąży z ivf i też za pierwszym razem udana.To 50% to jest piękna tłusta ściema
Jprd. Strasznie mi przykro. Nie załamuj się.Nie ma bety , nie ma ciąży ... Znów nie wyszło ...![]()