nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Ano mam. Teraz czekam na werdykt, czy szykują się kolejne dwie sztukiO matko brzmi groźnie juz widze ile stresu przeszłaś. To masz 2 chłopców![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ano mam. Teraz czekam na werdykt, czy szykują się kolejne dwie sztukiO matko brzmi groźnie juz widze ile stresu przeszłaś. To masz 2 chłopców![]()
To Twoja pierwsza beta? Czy już robiłaś jakoś? Dziś 16dt?Jesteście ekspertkami10 sierpnia miałam transfer 5dniowego zarodka. Dziś zrobiłam betę i wynosi 2669mlU/ml . Według zakresu referencyjnego jest 5tydzien ! Czy wszytko ok ?
Ja przy drugim udanym transferze tez brałam acard. Sama, na własną rękę.A trzeba wskazan czy lekarze sami zalecają przed transferem ?![]()
Przytulam kochanie z całego sercaTak jak mówiłam ... Nic z tegojuż nawet nie mam sił płakać
![]()
Dobrze, nie narzekałam aż tak bardzodobrze przeszłaś ciążę? Kurcze ogarnia mnie juz strach
Ja w ciąży bliźniaczej+ 20 kgAno mam. Teraz czekam na werdykt, czy szykują się kolejne dwie sztukiJeśli chodzi o ciążę - udało mi się na cały ten czas wyłączyć emocje (tak, jest to możliwe), wyciszyłam się, robiłam to, co kazali. Jak już byłam wielorybem, to widziałam w rodzinie przerażenie, ale... Wisiało mi to
przytyłam 19 kg, jak na dwa łożyska i dwoje dzieci każde ważące ponad 3 kg - i tak uważam to za dobry wynik. Ale.... Jestem osobą z dużą nadwagą (pco itp.), na pewno byłoby mi lżej z inną wagą startową. Ale co... Nie umiem schudnąć. Ponad rok na diecie 1200, a nic a nic nie schudłam. Jedynie nie przytyłam.
Ja robiłam w Gdyni na Wendy. Byłam po prostu na czczoTak , właśnie dzwonilam teraz ale nikt nie odbiera, bo nie wiem nawet jak przygotować się do badania , a na stronie jest napisane że skontaktować się z punktem pobrań, tylko jeden punkt w Gdansku robi badania ehhh
robi się po pozytywnej becie dopieroDlatego właśnie sikańców się nie robi![]()
A może tak być ze jeden może odpaść w którymś tyg. Jestem totalnie ciemnaDobrze, nie narzekałam aż tak bardzopracowałam do 30 tc, ciąża bez komplikacji, CC w 37+6, dzieciaki 2800 i 3360