JestemMama!
Fanka BB :)
Przed punkcja acard ???jak pytałam to powiedziała , ze w sumie to nic , 2 tyg przed punkcją kazała brać acard a tydzień przed punkcją odstawićteraz 30stego jadę na kontrole do innej doktor to jej zapytam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przed punkcja acard ???jak pytałam to powiedziała , ze w sumie to nic , 2 tyg przed punkcją kazała brać acard a tydzień przed punkcją odstawićteraz 30stego jadę na kontrole do innej doktor to jej zapytam
W ktorym dniu po transferze brałaś acard ?Przed punkcja acard ???Pierwszy raz słyszę ... Ja miałam trzy i ani razu go nie brałam przed punkcja ... Za to za każdym razem jak brałam po transferze to przy @ była masakra ... Tak samo jak każde pobranie krwi ... Długo krwawiłam ... Dlatego to dzwine dla mnie ... Hm ...
![]()
Dufaston. Prolutex . CyclogestNa estriadol się nie znam ale co do progesteron to nie ma tragedii ja miałam w 5tc 18. Bierzesz jakiś progesteron teraz?
Jak dla mnie idealna , kochana ten Twój horoskop mówił prawdę ,![]()
znajdź też dla mnie taki
ale w którym też wyjdzie taki efekt końcowy jak u Ciebie w postaci ciazy
a będę Cię na rękach nosić do końca życia i góry dla Ciebie przeniose , no nie bądź taka
![]()
Za każdym razem zaczynałam 5 dni przed transferem , wtedy gdy włączamy progesteronW ktorym dniu po transferze brałaś acard ?
Od jutra zaczynam nowenna pompejanska, może i mi pomożeDalej w to nie wierzę. Nie czuję różnicy jakieś i boje się że to jakaś urojona ciąża ;/ moja ostatnia nadzieję położyłam w religii( może to pomogło![]()
Od jutra zaczynam nowenna pompejanska, może i
Od jutra zaczynam nowenna pompejanska, może i
A ile to kosztuje?Receptywność bada się na cyklu sztucznym i później do transferu odwzorowuje się lub zmienia dawki progesteronu. Ja miałam be ready w lipcu i teraz mam transfer na odwzorowanym cyklu.