Ice41
Fanka BB :)
Ale nie w tym samym cyklu co ma być transfer?Jeśli planuje się transfer na cyklu sztucznym to jest tak jak piszesz, ale jeśli transfer ma być na naturalnym to receptywnosc też robi się na naturalnym.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nie w tym samym cyklu co ma być transfer?Jeśli planuje się transfer na cyklu sztucznym to jest tak jak piszesz, ale jeśli transfer ma być na naturalnym to receptywnosc też robi się na naturalnym.
Ja odmawialam i udało się więc polecamOd jutra zaczynam nowenna pompejanska, może i mi pomoże![]()
Ja zapłaciłam 3250 w ovikliniceA ile to kosztuje?
ja odmawiam ją non stop od października.... zaczelam przed 4 stymulacja.. na stymulację nie pomogła ale na wyniki badania zarodkow i ciążę tak! Dodatkowo odmawiam nowenne do sw. Charbela, Rity i Judy Tadeusza. Polecam! Zamówiłam też msze w Licheniu i Sokółce.Od jutra zaczynam nowenna pompejanska, może i mi pomoże![]()
Też zamawiałam. Znajoma mówiła że też po tym komuś się udało. Ja to dodatkowo wiele świętych miejsc; świętych rzeczy; modlitw do świętych od nieplodnosci. Ediii napisała że to nie od tego zależy (możliweOd jutra zaczynam nowenna pompejanska, może i mi pomoże![]()
To dolicz sobie do tego wyniku jeszcze duphaston, który nie wychodzi w badaniu we krwi. Jest Ok nie martw sięDufaston. Prolutex . Cyclogest
DziękujęTo dolicz sobie do tego wyniku jeszcze duphaston, który nie wychodzi w badaniu we krwi. Jest Ok nie martw się![]()
DziękujęTo dolicz sobie do tego wyniku jeszcze duphaston, który nie wychodzi w badaniu we krwi. Jest Ok nie martw się![]()
Są apki i z nowenna i z modlitwami do Rityja odmawiam ją non stop od października.... zaczelam przed 4 stymulacja.. na stymulację nie pomogła ale na wyniki badania zarodkow i ciążę tak! Dodatkowo odmawiam nowenne do sw. Charbela, Rity i Judy Tadeusza. Polecam! Zamówiłam też msze w Licheniu i Sokółce.
Slyszalam też o jakiejś nowennie do św Józefa ale już na nią nie starcza mi sil i czasu. Ale pompejanska polecam całym serduchem ❤
Ja też nie liczyłam u siebieA u ciebie też bliźniaki? Nie liczyliśmy z mężem ze mogą udać się dwa. Ale na razie nie będę się denerwowac poczekam spokojnie co będzie dalej. Drogie to badanie NIFTy