nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Z bliźniakami o tej porze to miałam już chyba trzycyfrówkę. W piątek mam wizytę rano, zrobię, ale chyba nie zdążę z wynikami.No widziszja tak myślałam po hormonach , powtórz za 2 dni jeszcze ! ♡
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z bliźniakami o tej porze to miałam już chyba trzycyfrówkę. W piątek mam wizytę rano, zrobię, ale chyba nie zdążę z wynikami.No widziszja tak myślałam po hormonach , powtórz za 2 dni jeszcze ! ♡
Lekarz w szpitalu jak liczył to z miesiączki 5 a z dnia invitro 4. Beta wczoraj ponad 5tysA który to tydzień wg om ? Ja wierzę że wszystko będzie pięknie! ♡ zarodek podobno pojawia się przy becie 10000 ? Dziewczyny poprawcie mnie jak źle pisze
Różne cuda się zdarzają, ja niestety tylko biochem , ale nadzieję mialam do samego końca, najważniejsze że ruszyła ♡Z bliźniakami o tej porze to miałam już chyba trzycyfrówkę. W piątek mam wizytę rano, zrobię, ale chyba nie zdążę z wynikami.
To jeszcze nie musi nic być, poczekaj cierpliwie, ja wierzę że będzie pięknie! ♡Lekarz w szpitalu jak liczył to z miesiączki 5 a z dnia invitro 4. Beta wczoraj ponad 5tys
A jakie wyniki miałaś?Różne cuda się zdarzają, ja niestety tylko biochem , ale nadzieję mialam do samego końca, najważniejsze że ruszyła ♡
aaaaaaaaaaMelduję, że można mnie wykreślić z kalendarza.
Dzisiaj urodziłam piękną zdrową córcię.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny.
Nie poddawajcie sie! A jesli juz to tylko po to zeby zaczac walczyc od nowa.
Ja zwątpiłam i przeplakalam to ze nie bedziemy miec dzieci.
Potem podjelam ostatnia probe. A los nagrodzil nas ciaza naturalna…
Dzis lezy kolo mnie moj maly wielki CUD
ściskam Was![]()
ja też miałam najpierw w 9 tygodniu żywa krew później w 18 tygodniu znowu plamienia bez jakiejś przyczyny podanejWasze historie dobrze zakończone dodają wiary![]()
To nie jest za dobrze... Gdyby chociaż był żółtkowy w środku, ale sam pęcherzyk to może być puste jajo płodoweNie. Powiedział tylko że jest pusty pęcherzyk widoczny
Ohhhhh wspaniałe. Marzę o takiej Werceja też miałam najpierw w 9 tygodniu żywa krew później w 18 tygodniu znowu plamienia bez jakiejś przyczyny podanejmusiałam po porostu odpoczywać jak najwięcej dziś Werka 3 miesiące i 3 tygodnie
![]()
Myślałam że z invitro nie ma pustych bo przecież zarodek itp nie znam się ;/To nie jest za dobrze... Gdyby chociaż był żółtkowy w środku, ale sam pęcherzyk to może być puste jajo płodowe![]()