O wszystkich lekach głównie chodzi mi o encorton i estrofemTo zależy jak zadecyduje lekarz, ja brałam do końca 14 tygodnia, najczęściej jest to 10, 12 albo 14 tydzień.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O wszystkich lekach głównie chodzi mi o encorton i estrofemTo zależy jak zadecyduje lekarz, ja brałam do końca 14 tygodnia, najczęściej jest to 10, 12 albo 14 tydzień.
Zależy jakie i na jakim cyklu podchodzi się do transferu. Sztuczny czy naturalny ??Dziewczyny jak dlugo bierze się leki po udanym transferze?
sztucznyZależy jakie i na jakim cyklu podchodzi się do transferu. Sztuczny czy naturalny ??
Na początku miało być do 12Dziewczyny jak dlugo bierze się leki po udanym transferze?
A masz refundację chociaż na cośNa początku miało być do 12a teraz do prenatarnych więc 12+3biore estrofen luteinę prolutex i cyclogest (i co tydzień badam poziom proga) po tym prenatarnym badaniu odstawiam prolutex i estrofen a do 16 tygodnia luteina i cyclogest
![]()
Progesteron 12,14 A czasami nawet 16 tydzień.sztuczny
Niestety nieA masz refundację chociaż na coś
Masz rację to najważniejsze, mam nadzieję że nie będzie aż tak źle z Twoim ciśnieniem. Ja ogólnie jestem niskociśnieniowiec nie wiem co będzie dalej.Niestety niei ten prolutex jak próg mi spadł to rano i wieczorem więc 600zl na tydzień lekarstw
teraz już trochę mniej polowa zostaje w portfelu
no ale pieniądze teraz się nie liczą
oby z maluchem bo wszytko dobrze
bo mam problem z ciśnieniem. Jutro kardiolog więc pewnie dojdą mi jakieś inne leki.