reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zaluje ze nie spodziewalam sie tego, bo nagralabym swoja reakcje na to jak zobaczylam dwie kreski - mysle ze musialo byc smiesznie ;P ale tak wlasnie cuda sie zdarzaja - tzn na razie poczatek drogi, ale nigdy naturalnie nawet takiego poczatku nie mialam, takze na razie sie ciesze ;)
Wyobrażam sobie ♥️ Pewnie śmiałaś się i płakałaś jednocześnie 🥰 mąż pewnie podobnie 🔥 bardzo wam gratuluje ♥️

Jestem z małopolski dlatego tez u mnie padło na Kraków . Co do Gyn nie wypowiem się bo kompletnie kliniki nie znam . Ale serio sprobuj zadzwonić sobie na spokojnie do kliniki macierzynstwo tam Panie z recepcji wszystko Ci dokładnie powiedzą ewentualnie coś podeslą mailem . Luknij tez na ich stronę - wszystko maja napisane czarno na białym - cennik również . Nie mam porównania z innymi klinikami bo tu jestem od początku . Nigdy nie miałam poczucia ze ktoś mnie zlał , nie udzielił odpowiedzi czy pozostawił bez wiedzy . Masz kontakt z lekarzami nie koordynatorami . Badania są napewno wykonywane. Będę w poniedziałek w klinice jak nie zapomnę to zapytam czy na miejscu badają ( już nie pamietam na 100% ale z tego co kojarzę to tak )
A dziękuję, już do nich przedzwoniłam. Rzeczywiście mają ładnie napisany cennik i wszystko przystępne łącznie z nr telefonów. Niestety do PGT-A wysyłają do UK i jest drożej niż w Gyn.

reklama
Robiłam podejście do Invicty, ale tam chcą kariotyp od męża. Tłumaczyłam, że to bez sensu, to koordynatorka mówi że o PGT decyduje genetyk i muszę zapłacić żeby się dowiedzieć oczywistej rzeczy. Z takim podejściem to im podziękowałam. Przymierzam się do Gyncentrum w Krakowie.
Niewiem czy tak nie jest wszędzie.
W invicta napewno.
W klinice też robiłam pgd i również obowiązkowa była wizyta u genetyka. Wydaje mi się że tak nakazuje prawo. Omawia się tam.wskazania do pgd i zagrożenia z niego wynikające

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry